Jak dlouho lze nepřetržitě užívat vitamín B12? Mohu se jím případně předávkovat?
Ahojky všem a hlavně i Liborovi, ať nic nevzdává, budu Ti držet pěsti, uričtě se najde nějaké rešení, jak tvůj stav zlepšit :-). Ja Vám chci napsat, jak jsem dopadla já. Původní diagnózu jsem měla " odchlípená sítnice v obouch očích"..až teď po skoro třech měsících a absolvování dvou operací, kdy mi byl do očí vpíchnut plyn a sítnice zpěvěna našitím proužku materiálu pro zpevnění, absolvovnání několika pooperačních kontrol mohu říct, že se operace zdařily na obouch očích. Sice mi narostlo hodně dioiptrií na levém to je -12D to bylo to horší oko kde jsem měla sítnici znatně odchlípenou a byla jsem atipický případ, že sítnice byla zvláštně zvlněná a s mnouha trhlinami( na tohle oko mam tedy ještě horší-lehcerozmazané viděni, prý bude trvat než se zrakové centrum dá dokupy :-) , na pravém oku to bylo tochu lešpí tam bylo dochlípeni mírnější ale taky trhlinky tak na tom mám skoro -10D. Ale díky plynu v oku který je udajně šetrnější a dá se lépe polohovat tak, aby se sítnice lépe přihojila, operace dopady dobře, aspon ted jsem byla na poslední kontrole a pan doktor byl spokojenej..tak i ja :-) další kontrolu mám až v půlce června kdy si s panem doktorem již naplánuji i operaci očí laserem pro snížení dioptrií, takže nakonec i když to v začátku vypadal katastroficky, tak v konečným stádiu snad bude mít můj případ kladný výsledek, že po laseru očí budu třeba bez brejlí anebo max s -1D. A tímto bych chtěla všem říct, co navštěvujete tyhle stránky, že je dobré věřit. i když případ vypadá hrozně, tak může být naděje že vše dopadne dobře a bude zase líp. Ja jsem mile překvapená, že zatím mam pozitivní diagnózu nad očekávání. Tak Vám všem držímě pěsti, člověk se s tím musí poprat, a určitě to špatné přejde a budete se mít zase o poznání líp :-) Tak všem hodně sil do toho boje :-) přeji jen a jen uzdravená očočka :-)
Přidat nový komentář