Jak dlouho lze nepřetržitě užívat vitamín B12? Mohu se jím případně předávkovat?
Neříkají nic, protoze nevedi. Jen další kontrola za 2 měsíce a tak stale dokola. Nejhorší je ale bolest.
Sítnice je světločivná vrstva, která vystýlá vnitřní stěnu oční koule. Má deset vrstev, ale nám postačí rozdělení na vrstvu s buňkami, které vnímají světlo, a na vrstvu pigmentovou. více ...
Neříkají nic, protoze nevedi. Jen další kontrola za 2 měsíce a tak stale dokola. Nejhorší je ale bolest.
Ahoj, byla jsem na operaci před rokem a půl. Do pul roku jsem viděla více méně jako před operaci cca +pul dioptrie nahoru. Bohužel co se sítnice týče je to dost individuální a nikdo vám neřekne jak ta po operaci bude vypadat.
Dobrý den .máte prosím někdo zkušenosti po operaci sítnice kdy se vstřebá plynová bublina.Mám 7 týdnu po operaci bublina se zmenšila asi o polovinu a po jejím okraji poletuje několik menšich a jejich počet se mění .Když předkloním hlavu je to nepřijemné.Podělte se prosím jestli s tím máte někdo zkušenost .Děkuji Eva
Přidat nový komentář