Jak dlouho lze nepřetržitě užívat vitamín B12? Mohu se jím případně předávkovat?
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Kamarádka mi poradila na hubnutítoto:Jablečný ocet s medem,nemá někdo s tím zkušenosti?Kamarádka zhubla 30 kg.Třeba mi někdo poradí.....Děkuji předem Jarka
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Jablečný ocet s medem a zhubla 30 kilo?? Chtěla bych, ale opravdu nemohu uvěřit ;) zatím vím, že kamarádka cvičila a také brala nějaké pilulky pro podporu hubnutí a zhubla.
Ahoj! Ja s tom jabkečném octem zkušeností mam.. Není toto nejchtnější věc.. Není také nejúčinnější... Místo to lepší budou tablety, opravdu. Také doporučím Piperine
také jsem slyšela od kamarádky že tablety s piperinou jsou moc ůčínné, zhubla 5 kilo za měsíc pouze berouc tento doplněk...
osobní jsem vyzkoušela Piperine Forte a jsem spokojená s účinku hubnutí, ztratila jsem sedm kilo za měsíc.
známy ztratil nadváhu díky piperinovým tabletom, je to jedno chlap nebo ženska, hubnutí bude úspěšné
Přidat nový komentář