Mončo, já jsem měla 9 let panickou ataku, kterou jsem neléčila a přerostla mi v deprese, tak jsem vyrazila k Chocholouškovi a ten mi dal asentru 50 mg, bylo mi děsně, myslela jsem, že umřu, nespala, nejedla, klepala se a brečela, hrůza, pak jsem se trochu asi po měsíci začala lepšit, odjela jsem na dovču a když jsem se vrátila, tak za týden, ještě větší deprese a totální propad. Vyrazila jsem opět k doktoru a tvrdila, že je mi hrozně, že mám v sobě šílenou prázdnotu, pořád chodím do přírody a zjišťuju, že nevnímam krásu, prostě totální prázdno a on mi na to řekl " To se musíte naučit se radovat"! No tak to mi teda pomohl, našla jsem si teda jiného doktora a ten mi vše vysvětlil a řekl, že je to prostě depka a je to naprosto normální, ať to neřeším, že to spravíme. Vystoupala jsem až na dávku 200 mg, to už mi ale špatně nebylo a začala jsem se pomalinku lepšit, ale trvalo to tak 9 měsíců, než to přešlo. Bylo to takové kolísavé. jednou dobře, jednou horší, ale lepšilo se to. Až teď poslední 4 měsíce je to vyloženě bomba a jsem to zase já, řekla bych, že jsem i daleko lepší, vyrovnanější, nedělám si z ničeho hlavu. Prostě raduju se i z kravin a celkově se mi daří dobře. Prášky baštim jako lentilky, u doktora už nerozebírám sebe, nemám potřebu, chodím pouze pro prášky a obveselit pana doktora :-) Neboj se nic, taky budeš taková, nezáleží na tom, jestli za měsíc nebo za 9 měsíců, ale bude to pak stát za to, uvidíš. Víš, jak je to krásný, když se každou noc nedusim a nemam strach, že umřu a nemam špatný nálady?! Každej den rozdávam dobrou náladu na počkání :-) Doufám, že to vydrží i když začnu snižovat, ale to teď ještě neřeším. Tak zatim, pa pa Klidně mi napiš na email, když budeš něco potřebovat probrat, ju? Klara.havrankova@seznam.cz
Přidat nový komentář