Stálé zuby začínají ty mléčné nahrazovat kolem šesti let - někdy vypadnou první zoubky takřka bez povšimnutí samy, jindy potřebují pomoc. Kdy je správný čas vytrhnout mléčný zub a kdy raději počkat?
Ahoj Hani. Jak jsem psala v některém dřívějším příspěvku. Lékař mi doporučil trochu experimentovat. Takže pokud Tobě vyhovuje užívání večer, tak to klidně praktikuj. Ale neusínej na vavřínech. A to není strašení, jen chci, abys případnou změnou nebyla zaskočená. Ono se mi to spaní tak nějak střídá. Někdy jdu spát brzy a prospím celou noc, jindy sice prospím celou noc, ale mám tak hnusné sny, že jsem z toho potom přepadlá celý den a někdy nespím skoro vůbec. Nevím čím to je, ale já jsem člověk, který rád hodně spí, a tak mi nespaní hodně vadí. Hlavně když na mně přijde ta hnusoba, tak bych to nejraděj všechno prospala. Jenže ono to bohužel nejde. Máme všichni své povinnosti, které musíme plnit. A fandím těm, kteří se mohou snažit sami s tím něco dělat.Ale na mě když to přijde, tak nejsem schopná vůnec nic jen myslet na to, jak mi je špatně. Mnohdy si musím jít lehnout a vzít si lexaurin, abych to alespoň utlumila. Je zřejmé, že každý z nás tu naši nemoc umí brát nějak jinak, nebo každý z nás má jinak intenzivní pocity. Evikovi fandím, že to zvládá jak píše, ale ono na to nejde brát jako šablonu... Už jen to, že píše o zapomínání na lék o něčem svědčí. Já se na to moc těším až začnu také zapomínat, protože to je znamení, že mi není až tak moc blbě. Že jsem schopna bez toho léku fungovat. Já jsem tedy nezapomněla ani jednou, ba naopak někdy bedlivě sleduji hodiny , protože se už nemůžu dočkat. Hani, přeju Ti, aby vše směřovalo k lepšímu, držím ostatně nám všem palečky, abychom to vše dokázali brát tak, jak to život přinese.

Přidat nový komentář