Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Moje milá. Když popisuješ své stavy, posunuješ mně někam zpět, na úplný začátek mé choroby. Každému se to projevuje nějak jinak, ale pro nás všechny postižené, hrozně. Já jsem po porodu měla intenzivní pocit, že se zblázním. Někdy mi jen vteřinově proběhla hlavou myšlenka, že v nekontrolovatelném stavu mohu svému synkovi vážně ublížit. Byl to jen okamžik, ale ta hrůza, která následovala, nedokážu to ani popsat. Byly chvíle, kdy jsem se nemohla dívat ani na TV, protože to, co se mi tam zjevovalo byly obličeje, kterých jsem se bála. A to, že je člověk roztržitý - já si to vysvětluji tak, že když nás má nemoc ve svých drápech, tak se soustředíme na to, abychom to přežili.Tím vznikají výpadky paměti na to, co se odehrává současně. Protože člověk je vyčerpaný, tím i nesoustředěný a je to bludný kruh. Potom se začnu bát jestli nemám náhodou nádor na mozku a začne to znovu, stále dokola. Oli, neboj se tlačit na lékařku, protože sama vím, že já už beru ani nevím kolikáté. Jedny byly dobré, ale po dlouhodobějším užívání mě začal nesnesitelně bolet žaludek, tak musela nastat změna. Hlavně se nedej. Ale buď připravená na to, že při každé změně chvíli trvá, než pocítíš úlevu. A bohužel u každého je ta doba jiná. Moc držím palečky i přitom, co prožívám já. Je ze všeho nejhorší dívat se pomalý odchod člověka, kterého nesmírně milujete a víte, že neexistuje pomoc. Ivča
Přidat nový komentář