Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Milá Jano. Připadá mi od Tebe nechutné polemizovat tady o češtině. Možná jsi nezažila tak hrozné stavy a Tvoje reakce na pravopis Megi mi připadá naprosto zbytečná. Nevím jestli jsi pochopila, že tyto stránky navštěvují lidé, kterým je opravdu hodně zle. Nikdy mně nenapadlo dávat zde k lepšímu své vzdělání. Je mi jedno zda si píšu se zedníkem, chovatelem dobytka, inženýrem, doktorem. Jestli Tobě záleží na úrovni, tak si piš s někým, kdo odpovídá Tvým představám. Sama dobře vím, že někdy když píšu, tak jsem jako automat, nepamatuji si co jsem napsala v předešlém řádku. Jsem nesmírně ráda, když mi kdokoliv odpoví a cítím, že někdo mně chápe. Neřeším hrubky a Tvoje přirovnání " prznění českého jazyka " to je tedy darda.Jestli sem chodíš zdokonalit si češtinu a ostatním dáš pocit, že jsou trotlové pak se nezlob, ale tohle my všichni opravdu nepotřebujeme. Onemocnět může kdokoliv a já jsem strašně šťastná když mi někdo napíše pár chlácholivých vět a vůbec mi nezáleží na slohu a pravopisu. Pro Tebe jsou to zřejmě slohová cvičení a možná, že jsi úča, která musí každého zatratit. Pro všechny ostatní. Je mi opravdu hrozně. Umírá mi totiž maminka. Musím o ni pečovat, a proto nejsou moje návštěvy časté. A všem vám mnohokrát děkuji za pocit , že se s vámi mohu podělit o své problémy a možná někdy nastane i čas, že někoho povzbudím. Všem pa,pa. Ivča

Přidat nový komentář