Kačko to mi povídej, můj taťka je taky vážně nemocný, má rakovinu v pokročilém stádiu a dívat se na něho jak trpí a vědět, že mu nemůžem nikdo pomoct, to je šílené. Nebýt ad, tak tak jsem taky totálně v prd... Kačko je normální, že mám pořád výkyvy a jím ad už půl roku? Teď mi bylo týden dobře, ale včera večer to na mě zase lezlo a ještě teď mi není zrovna do smíchu. Nevím čím to je. Nemůže to souviset i se změnou počasí nebo krční páteří? Pořád tahám prcka (má teď zrovna období chování :-) ) a má přece jen 11kg a strašně mě ty záda bolí. Já už fakt nevím. No a stím menzes ani nemluv, já jsem se dva dny před úplně klepala a měla úzkosti. Kačko drž se, jsem moc ráda, že je ti lépe!!!! A hlavně, ať se tatínek zlepší, držím pěstičky a myslím na tebe!!!!!
Máte, prosím někdo zkušenosti s AD Asentra? Dostala jsem je od lékaře na svoje úzkostlivé depresivní období asi před přechodem. Nikdy jsem žádné prášky nebrala, snažila jsem se vše zvládnout sama ale už to nešlo, hodně mě to komplikovalo život.

Přidat nový komentář