Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Kačko to mi povídej, můj taťka je taky vážně nemocný, má rakovinu v pokročilém stádiu a dívat se na něho jak trpí a vědět, že mu nemůžem nikdo pomoct, to je šílené. Nebýt ad, tak tak jsem taky totálně v prd... Kačko je normální, že mám pořád výkyvy a jím ad už půl roku? Teď mi bylo týden dobře, ale včera večer to na mě zase lezlo a ještě teď mi není zrovna do smíchu. Nevím čím to je. Nemůže to souviset i se změnou počasí nebo krční páteří? Pořád tahám prcka (má teď zrovna období chování :-) ) a má přece jen 11kg a strašně mě ty záda bolí. Já už fakt nevím. No a stím menzes ani nemluv, já jsem se dva dny před úplně klepala a měla úzkosti. Kačko drž se, jsem moc ráda, že je ti lépe!!!! A hlavně, ať se tatínek zlepší, držím pěstičky a myslím na tebe!!!!!
Přidat nový komentář