Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Milé holky. Dnes jsem zůstala úplně sama v domku, kde moje maminka zemřela. Je mi dnes blbě, ale pustila jsem se do pečení věnečků, uklízím, dávám trochu do pořádku celou domácnost. Nikam nemusím spěchat, mám tolik času, ale hlavu jsem si ještě neumyla. No nevadí. Ráno jsem si vzala Asentru a asi za hodinu se mi udělalo tak blbě, že jsem si musela přidat Lexaurin. Najednou mně napadlo, že jsem na něm závislá a tak jsem navštívila další stránky, kde jsem si přečetla diskuzi o závislosti na Lexaurinu. Dostala jsem hrozný vztek, protože lékař, ke kterému chodím přece ví co mi předepisuje a jak dlouho a jakou mám spotřebu. Myslela jsem si, že když začnu chodit k cvokaři, že nebudu potřebovat ani Lexaurin, ani prášky na spaní, že mi prostě pomohou AD, která mi psychouš napíše. Proto jsem celkem ráda, že jdu k nové doktorce. Toto na ni totiž všechno vybalím a uvidím jaká bude reakce. Nebaví mě vydávat tolik peněz za léky, když jsou vlastně nebezpečné. Všechno jí vyklopím bez servítků, protože já chci!!!!!! být normální člověk. Evis, tvůj přítel má veliké štěstí, že stojíš při něm. Pokud má nové zaměstnání a musí se učit spoustu nových věcí, musí to pro něj být v jeho stavu velmi těžké.Ale jak píšou holky. Až AD zaberou začne ho nová práce určitě bavit, bude ho těšit že se učí nové věci, které ho obohatí,protože vše, co se člověk v životě naučí je dobré pro pozvednutí sebevědomí. Jen vydrž a stůj při něm. V těchto chvílích to moc potřebuje. Nejhorší je, když partner ani nechce pochopit, co se s tím druhým děje. Pak se já sama sebe ptám jestli tak rychle zapomněl na svá slova " v dobrém i zlém ". Ale já dobře vím, že moje volba manžela nebyla ta nejšťastnějšía že i on se podílí na vzniku mých depresí. Ale to by bylo dlouhé vyprávění a úplně o něčem jiném, než nás všechny trápí. Večer se asi zase ozvu, protože jak jsem řekla jsem sama a svůj čas využiju tak, já budu chtít. Ivana

Přidat nový komentář