Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ahojky, moje milé. Musím vám popsat první dojmy z léčby. Večer jsem si poprvé vzala čtvrtku Trittica. Je to prý lék na spaní, protože Stilnox je pouze na rychlé usínání. Během čvrt hoďky jsem dostala motolici jak blázen. Byl to celkem hnusný stav, ale spala jsem celkem dobře.Čtvrtku mám brát 3 dny, potom zvýšit na půl a po týdnu brát celou tabletu. Ta motanice by prý měla přestat. Ráno jsem k Asentře vzala ten Fluzak a čekala co bude. Cítím se celkově připitomělá, také mně bolí za krkem a hlava, ale je to možná i změnou počasí. Až dojím zbytek Asentry, tak nastoupí Sertralin a podle toho jak se budu cítit, začnu pomalu snižovat. Tak uvidíme. Dobré je, že zatím nemám vůbec potřebu vzít si Lexaurin. I tak si připadám trochu jako automat. Samozřejmě, že mně to štve, ale snad jsou to jen vedlejší účinky, které zmizí. Uvidíme. Doufám, že nedopadnu jak ten slepý co řekl " uvidíme a šlápl do ho....... Počkám a doufám, že mi to začne působit po tom týdnu a ne až po třech. Zatím pá, Ivana

Přidat nový komentář