Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Boreliózu nemusí přenést pouze klíště. U mě to vzniklo po nějakém bodnutí "něčeho" ano nevím co tobylo za hmyz, a ani jsem vpich nezaregistrovala, ale potom se mi udělal velký rudý flek a bolelo to jako bodnutí od vosy, což jsem si zpočátku myslela.Za pár dní se to trochu uklidnilo a já myslela, že bude klid, flek mírně zbledl, skoro se ztratil. Teprve po více jak měsíci se mi flek rozrostl, zvětšil, byl rudý, svědil a kůže se mi mírně loupala. Navíc byl mírný otok a byl horký. Nastaly problémy urologické, včetně přenesení na část gynekologickou a otékání lýtek a kotníků a únava.Na krevních testech samozřejmě zjištěna akutní borelióza, takže nebylo o čem diskutovat a okamžitě nasazeny antibiotika DOXYBENE a délka užívání min. na měsíc, resp. 4 bal. (i bal. á 10kpsl). Z mé zkušenosti doporučuji současně užívat HELICID (předepsáno od lékaře) na ochranu žaludeční sliznice a Lactobacillus. Rovněž při gyn. problémech doporučeno zavádění Fermallac kpsl. aby nedocházelo k velkému poškozování sliznic. Po dobrání antibiotik a negativních výsledcích doporučeno vyčištění krve a organismu alternativní formou (česnek, byliny,event.detoxikační homeopatická kúra). Každopádně minimálně 1-2 roky pravidelně sledovat krevní odběry a pravidelný přísun vitamínů a podpůrných prostředků-minerály aj. přípravky přírodního charakteru. Pokud se tato rekonvalescence nepodcení a důsledně se bude dodržovat i v případě, že organismus už je navenek tzv. vpořádku- bude výsledek trvalý a nebudou se vracet různé recidivy v podobě jiných problémů v důsledku nevyčištěných orgánů.
Přidat nový komentář