Inzerce https://www.lekarna.cz/dermokosmetika/akcni-nabidky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=dermokosmetika

Zvětšení prsů (augmentace)

Augmentace je chirurgický zákrok, kterým dosahujeme zvětšení prsů vložením umělého implantátu. Implantáty se mohou lišit tvarem (kulaté, anatomické), náplní (plněné silikonem nebo fyziologickým roztokem), povrchem (texturované, hladké) nebo uložením (pod prsní žlázu, pod prsní sval). více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Hana

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Monika

Taky jsem se na to chystala, ale nakonec jsem se bála a hlavně mě bylo líto dát tolik peněz... Nakonec jsem si přečetla naše babské rady a dle rezencí vyzkoušela NadraIn Forte. Jsem s nim spokojená! Prsa se zpevnily a konečně to je , jako zamlada ;-)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Plánujete očkování proti žloutence?

27%
73%
Zatím hlasovalo 425 lidí

Mohlo by vás zajímat

Mrznou vám ruce a nohy? Jak promrzlé končetiny zahřát?

Stačí odpolední procházka, podcenění výbavy a nepříjemný mráz v rukou či nohou se rychle mění až v bolest, která není nic příjemného. Jak promrzlé končetiny zahřát, ať už při pobytu venku, nebo doma?

Změny u odvodů na zdravotním pojištění pro DPP a DPČ 2026

Od 1. 1. 2026 vstoupily v platnost změny, které ovlivnily podmínky zdravotního pojištění pro osoby pracující na dohodu o provedení práce (DPP). U dohody o pracovní činnosti (DPČ) se podmínky nemění.

Alergie v zimním období. Jak poznat, že nejde o nachlazení?

Bylo by pohodlné se domnívat, že v zimě na nás alergeny nemůžou. Pyloví alergici si sice oddechnou, ale jsou i jiné alergeny, které působí potíže.

Úzkost je varovný signál stejně jako bolest

Připadá vám dnešní doba uspěchaná a máte stále méně času? Jste ve stresu? Jste podráždění? Máte pocity napětí? Jste často unavení? Máte potíže usnout nebo se často budíte? Pokud jste odpověděli ano na některou z otázek, mám pro vás další: Umíte o sebe pečovat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce