MArkét - nejdeš na trawesti náhodou na Vartu ? Takže Vám co omylem nacházíte cigerety - já mám od začátku skoro celou krabku v autě v kaslíku - není moje je manži, zapoměl jí tam...a doma se nám povalujou taky cíga...!!!! A myslíte, že jsem si zapálila ? NE ! Myslíte, že jsem jí vyhodila -NE ! Vy děti moje to máte hned vyhodit, já jí tam klidně nechám, neb mě to vůbec,ale vůbec netrápí ! Já jsem totiž nekuřák ! A co jste vy ? Už nikdy si nezapálíte ! Do konce života budete chodit okolo trafik a v hospodách někdo bude kouřit, na ulici, na zastávce ... Prostě už na vždy je někde uvidíte, ucítíte... Ale VY už nekouříte, takže V8M to může bejt šumák, kolik lidí si ničí zdraví a huntuje konto ... Takže lexo - dej je manželovi a popros ho,ať je nikde nenechává... :) Jinak manžel od pondělka nekouří... Ani si na to nevzpoměl, tak jsem zvědavá jestli někam vyrazí ( na chodbu ), až dneska vyrazím na vínečko k mamince :) Spočítám ty cíga v té jedné krabičce, která je tu zastrčená :)Lexa - je lexa, naše Lexa ta Lexa :) A Alexandr je ten Saša z Ostravy... :)
Přidat nový komentář