Dobrý den, posledních pár let často trpím na ječná / vlčí zrna. Ve většině případů samo nezmizí a vždy jsem donucen k zákroku v nemocnici, kde mi ho chirurgickou cestou odstraní. Dá se proti tomu nějak preventivně bojovat? Děkuji moc za odpověď.
Nazdar děvčata ,samozřejmě také zdravím těch pár mužů co tady chodí na tuto diskuzi,. Je to 1 celý rok a 4 měsíce co nekouřím , také jen díky champixu a této diskuzi. Užívání champixu mi nedělalo žádné problémy , také absťáky se u mě nedostavily(alespoň nic takového co by se nedalo překonat) ALE TA VÁHA NÉ A NÉ DOLŮ za celou dobu co jsem přestala kouřit jsem přibrala 7-8kg vážila jsem 75 kg/173cm dnes se to pohybuje 82kg-83kg. Na tu výšku to není až tak zlé ale hlavně mi vadí to břicho!!! To jsem nikdy neměla a dnes nevím jak na to, trochu mě inspirovala Martina, také mám nějaké malé problémy z štítnou žlázou – nechám se pořádně vyšetřit možná,že ten problém bude zrovna tady. No po návštěvě lékaře se opět ozvu a dám vědět jestli to skutečně je tak jak já si myslím. Jinak jsem nekonečně ráda,že nekouřím a pevně věřím,že už mě to nezlomí a opět nezačnu . Všem Vám držím palce , těm co už nekouří-ať vám to vydrží a ti co ještě bojují – tak vám přeji ať se to povede. Zdraví ještě jednou Lída

Přidat nový komentář