DObré ránko, Irčo - je tam hnusně .. máš pravdu ... člověk vůbec nemá chuť vylejzat z baráku ... my to včera s kamarádkou vyřešily a vzaly obchody utokem ... :) Nefoukalo tam ... :) Ale jestli jim to vyjde - tak v nedělu má bejt 12 stupňů a sluníčko ... Takže jestli to klapne, tak vyrážím na Matějskou ... :) Už se těším na sluníčko i když zase v pondělí má bejt hned hnusně ... Chjo .. musíme ještě vydržet ...Jany - držím paleček, drobná selhání se omlouvají ... je to boj .. a né procházka růžovým sadem ... já pokud se najím ,tak s tím také nemám problém ... ale běda pokud ne ... tak mi je zle,ale příšerně ... Dadet držím,ale někdy je to fakt HUSTÝÝÝ !!!! :) Radu jak se drží Standa ??? Yvet já mám dnes 7 den uplně bez a pokud si mohu dovolit započíta i dva dny, kdy jsem si zapálila jednu ( to bych mohla ne ???? co ??? ), tak potom 9 dní ... :) Zobu od začátku půl ráno a půl večer a myslím, že mi to stačí ... Když jsem přestávala poprvé držela jsem se striktně instrukcí a bylo mi zle ... od žaludku... byla jsem šíleně protivná a nervozní ... nemohla jsem spát... až jsem začala zobat po půlce a naprosto mi to vyhovuje... Je tedy pravda, že jsem hubená, takže možná proto mi to stačí ..nevím ... Pro mě je nejhorší večer ... během dne si v práci fakt ani nevzpomenu .. nenapadne mě vůbec, že bych si mohla dát cígo .. už ani na obědě nebojuju .. tak nějak vím, že to tam nepatří.. ale když někde jsme ... Jejda !!!! No tak to je fakt šílený .. jsou to šílený návaly chuti... vím, že pokud si zapálím, že mi to nebude chutnat.. ale tomu návalu prostě nelze zabránit ... Jo,jo Dana se vůbec neozvala a čtvrtek je dávno fuč !!! Daníííííí, kdepak jsi ??? Neříkej, že jsi tam nešla !!!!!! Dej nám vědět ....Marjo, jsem moc ráda, že jsi se ozvala a ještě víc mě těší, že stále nekouříš !!! Tedy chápu to dobře, že nekouříš ? Já vím, že bez CHMP, ale to je fuk .. .bojuješ stejně jako my všichni ostatní !!! A je to fakt tvrdej boj, takže se drž ...Jo, já vím, že nejhorší to je když člověk nic nedělá .. A nejlepší je se zabavit .. už to mám vyzkoušené ... takže čtu .. četla jsem vždy a tak teď trochu víc ... :) Zabořím se do knížky, odstřihnu od okolí a reality a uteču do jiného světa, kde mi nikdo nesmrdí a já nikomu nesmrdím ... A co to vůbec je ??? :) :) :) Držím nám palce všem !!!!!!!!!!
Přidat nový komentář