Ahoj Greeno čtu Vás a tiše závidím,prošla jsem složitými dvěma měsíci, bylo to náročné, poučné a chvílemi na zbláznění,jediný klad, který jsem si z toho odnesla bylo deset kilo váhy, která šla a doposud jde sama dolů. Jsem jedním z těch,kteří nevydrželi, uvažovala jsem po vánocích o tom, že do toho půjdu znova, ale zatím nemám odvahu. Všichni kdo vydrželi, jsou pro mě vzorem, že to jde, ale asi si musím v hlavě srovnat, že to opravdu chci, ty čtyři měsíce, které jsem nekouřila byla euforie, jak píšeš pokaždé ty, ale ten pocit, že už nikdy mi došel až později, odněkud z podvědomí. První nekuřácká dovolená pro mě bylo něco neuvěřitelného a zvládla jsem to a byla patřičně hrdá, potom někdy přišel zlom a problémy a já to neustála. Byla jsem jedním z těch, kteří to přiznali veřejně, ale zůstal pocit, že už do této diskuze nepatřím. Možná s nadcházejícím jarem přijde více energie a chuti něco opět podnikat. Určitě to zkusím znova, ale musím být fit a mít to jasně srovnáno. A na tvou podporu se samozřejmě těším, protože té je potřeba vždycky. Dík a věz, že i když se neozývám, čtu vás ráda.
Přidat nový komentář