Zdravím všechny - zatím se držím a furt jsem na nule !!!!Nebudu říkat, že nemám chuť - respekt.to nutkání... po cvičení si kámoška jedno dala a já vydržela..je to teda trochu boj, ale stojí to za to ...Lindule, Lindule ... :) Tak aspoň teď víš, že ti to nechutná a snad se s tím popereš a nezapálíš další ? Tohle já si opakuju pokud mám nutkání - nezpaluj si !!! Nebude ti to stejně chutnat.. pak si budeš nadávat....Jsem sice chytrolín, ale doufám, že už to dnes vydržím a pak dnešní den bude mojím dnem D ! :)Takže na tebe myslím a vydrž to !!!! To Corrona : Je to blbý.. člověku se bojuje líp, pokud sem nahlídne má na co reagovat a ví, že naopak jeho někdo podpoří ...Chodím do posilovny - snažím se třikrát týdně... Ale pokud by jsi chtěla cvičit doma - taky se to dá.. Stačí koupit dvě činky, kam můžeš přidávat a odendavat kotoučky a dá se slušně odcvičit celé tělo ...Jen já se k tomu doma nedokopu...Máme rotoped, a ještě nějaký dva stroje, ale slouží to jen jako odkladač na šaty :)A činky jsem si koupila taky,ale leží jak mrchy .. Musím prostě mezi lidi a s kamarádkou a to mě donutí ... :)To ÁJA : Na to zda po operaci žaludku můžeš brát CHMp se zeptej svého lékaře... nato tedy já odpověď nemám.. ale myslím, že pokud nebudeš mít potíže, tak asi ano.. ale jak říkám tohle konzultuj se svým lékařem... Jinak před rokem stálo jedno balení cca 1800,- Kč, ale kolik stojí dnes nevím, protože jsem ještě jedno měla doma a zatím nekupovala...Takže holky myslím na Vás a držte se ...Nekuřte !! I na chlapy pochopitelně :)
Přidat nový komentář