Ahojky, ano Lindule taky jsem na to právě čučela v kalendáři.. Myslela jsem teda, že už mám víc dní za sebou, ale teprve 26 den :) Nicméně já budu mít v pátek měsíc a ty v sobotu ? Je to tak ??? Už se těším !!!! Ládíku - machr jseš .. každý kdo bojuje t omusí uznat, protože to tak jednoduše je !! 111 je fakt už pěkné číslo ... A ty jsi prostě šikovnej :) Jinak manžela jsem za celek víkend neviděla s cigeretou - což neznamená že jí neměl.. Byli s chlapama v sobotu v hospůdce asi 4h a tam jistě pálil jednu za druhou :) Mě říkal, že měl asi tři... Nicméně já osobně jsem ho neviděla.. Takže předpokládám, že si dal ke kávě, než jsem vstala, ale pak už ne ...Tak jse mho pochválila .. smál se jak sluníčko a říkal, že takhle se mu to líbí.. ať mu dám čas, že se s tím musí poprat... Čeká nás 14 dní dovolené - tam to bude mít těžké ( dá si cígo jen pokud budu spát ráno ) jinak si ho nedá ( striktně dodržuje nekouření před mou maličkostí ) a pak jde 13.10. na operaci a klid na lůžku bude 3-6týdnů, takže to taky nic nevykouří.. třeba to bude ten zlom ...Jinak je fakt šikovnej ! Jsem sice stále skeptická a moc nevěřím, že by přestal úplně, nicméně i toto je úspěch... Jinak k těm nevolnostem po CHMP - já si neberu CHMP ráno ( také jsem s tím měla před rokem velkej problém, bylo mi zel od žaludku ). Tentokrát beru první půlku po obědě, další půlku odpoledne a třetí půlku na večír. a není mi absolutně nic.. A vždy než ho zobnu se najím - to musím... To je má rada a to funguje na mě !!! Vyzkoušej to a uvidíš ...ano Jani, hlava je nejdůležitější - vědět, že to člověk opravdu chce... A já z tebe měla pocit, že ty to máš urovnané... Takže hledej jiné věci, kterýma nahradíš kouření.. respekt. uč se vychutnávat stejné chvilky jako dřív, ale bez toho hnusnýho cigára...je to pouze a pouze zvyk.. nic jiného.. a ten smutek je jeden z abstinenčních příznaků... ty ho dokážeš odehnat a bude ti dobře - věřím tomu..Musíš přijmout fakt, že už si nikdy nezapálíš a že to není nic co by ti mělo chybět - ty musíš bejt pyšná na to, že jsi to dokázala ! Protože jsi opravdu šikulka ! Nesmrdíš, začne se ti lépe dýchat, budeš mít víc času, ušetříš peníze .. Najdi nějaké pozitivní věci na znovu zapálení ? Žádné... prostě žádné, kromě krátkého, příjemného pocitu.. zaručuji ti, že pokud to uděláš hned po dokouření toho budeš litovat ...Jsi prostě dobrá a já věřím, že si nezapálíš ! Byla by to obrovská škoda Jani..
Přidat nový komentář