... utekla jsem z oddělení k sobě do práce podzemníma tunelama .Tak jak se vám nekouří.? Já byla na sebe pyšná když se mě při příjmu ptali: kuřák- nekuřek ..tak jsem se smála a říkám ...no, nekouřím...a oni ..vážně ? říkáte to nějak divně...a já ...no už 834 dní ...a oni:...čučeli ..a pak se vyptávali co a jak, tak jsem jim to vysvětlila. O šampíku neměli ani šajnu,ptali se co mi to dalo.Opět se utvrzuju v tom, že obrovskou svobodu.Já bych do toho špitálu nešla ,kdybych kouřila , to bych nevydržela , já všechno podřizovala cigaretám.
Když si vás čtu , závidím ,to vaše grilování, taky bych si něco naložila, no ,musí to počkat.
Vítám nováčky,Martino ,ptáš se jestli je pevná vůle málo, to musíš vědět ty jak bys to zvládla, já byla moc velkej závislák , já jsem potřebovala tím šampíkem trochu vygumovat mozek. Je to svinstvo,ale zabere a cíga jsou horší po více stránkách.Evikovi blahopřeji k narozkám, to nejlepší si nadělila sama ,tak se drž!!!!
Ivko, škoda, že jsi mi tem meil neposlala, taky bych se zasmála. Moc zdravím a těším se na vás.
P:S: ještě Pepovi
jenom stručně,snad až budu doma víc,i když se tomuto tématu zbaběle vyhýbám.Ale to co píšeš je veliká pravda ,jedna závislost ,lehce nahradí druhou.
Jinak , ať ti dobře dopadne ta oprava , já se taky opravuju ,ale na pneumatiku mi zatím nešáhli(oni)
Přidat nový komentář