Dobré ránko,
no to by mě taky zajímalo, kde má Megan 20 kg :) :) Ale pokud opravdu, tak před tím, než přestal kouřit musel být jak tyčinka podvýživa :) :)
Marjo, ale ono když se nad tím zamyslíš, tak mají v podstatě pravdu... Pokud člověk opravdu chce, pak je to trápení minimálně menší... Protože to co prožíváš ty je tím, že nejsi rozhodnutá..Víš, že kouřit by jsi neměla - peníze, zdraví, vnouček, ale vnitřně se s tím smradem nechceš rozloučit... Knihy, které píšeš neznám, ale cokoliv i pomůže změnit pohled ber jedním dechem :) :) Moc, moc bych ti to přála !!! Vrhni se to !!!
Končo velká gratulačka, neb za chvilku máš rok a to je fakt už mazéééc !!! :) :) Napadllo by tě to před rokem ? Jsi prostě hvězda !!!
Martino - i to bě blahopřeju..Udělala jsi úžasné rozhodnutí a jen tak dál !! Každý den bez je dobrý a pokud ti to takhle krásně jde, máš úžasně našlápnuto !! Jen se nenech uspat a pokud by jsi někdy měla nutkání, tak ho zažeň...Něčím se zaměstnej..to pomáhá..nesmíš na to myslet...to je pak trápení...a pokud tě ta myšlenka napadane, pak si říkej : nechci kouřit, jsem nekuřačka, ten jed mi nic nedává - ostatním bere, já už nekouřím a nechybí mi to, kdybych si teď zapálila, nebude mi to chutnat a jen budu naštvaná...atd.atd...negativně na ten hnus ! Není na tom nic pozitivního !!! ale hlavně si nezapal...Jsi šikulka a držím palečky,ať s náma vydržíš !! Stojí to za to !!
Nu, my máme dnes pracovní obídek a pak mažu za účetníma a pak do fitka ( začíná to být trošku vidět - mám radost ) a pak ještě jedna zákaznice v salonu...A máme tu krásně zlatíčka !!! Normální léto :) :) Já bych se jela dovolenkovat... Nově se mi zalíbil Irán ( nemusím ani komentovat, jak si manža klepe na čelo :) :) )...
Přidat nový komentář