Zdravím všechny,
tak mám za sebou dva měsíce bez cigaret:-). Takže se s vámi podělím o zkušenosti - za celou dobu léčby mi ze Champixu nebylo ani jednou špatně, absťáky ze začátku byly, ale jenom lehké, teď se semtam objeví, když jsem v hospodě s kamarády, kteří kouří, ale je to takový ten typ absťáku, že ta cigareta k tomu pivu patří, není to šílená chuť po nikotinu. V těchto případech to umlčím jednou žvýkačkou nicorette (teda jsou fakt hnusné..) a je na celý večer klid. Co se týká váhy, tak jsem lehounce přibral (spíš svaly lehce povadly a bříško se zvětšilo..), ale to bude spíš tím, že hodně sportuju, a zrovna v těchto dvou měsících jsem byl pořád zaneprázdněný (ve škole je zkouškové období a v práci většinou sedím jenom v autě, na poradách atp.), nicméně to úterkem končí, takže najíždím na obvyklý tréninkový plán - 3x týdně posilka a 3x týdně něco aerobního (spinning, běh, kolo, běžky), takže se to během krátké doby srovná (aspoň doufám). Taky jsem už měsíc jenom na jedné tabletě, úplně bohatě mi to stačí (možná bych mohl říct, že je mi 25, kouřil jesm tak od 17, v posledních chvílích někdy i 15 za den). A ten pocit, že už nekouřím, vážně stojí za to, hlavní je, že nesmrdím přítelkyni, kvůli které jsem přestal, taky ušetřené peníze jsou super:-). Tak se všichni mějte hezky, "začátečníkům" přeju pevné nervy při prvotních krizích - ale stojí za to je překonat a všem ostatním ať vydrží!
Přidat nový komentář