Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Dnes je to 16dní co nekouřím!!!Začala jsem s nikotinovými náplastmi a 10den jsem zjistila,že jsem náplast zapoměla nalepit tak už jsem 6den bez nich...jde to,nejvíce mi pomohli v tom,že jsem se už celkem naučila žít bez cigarety,ale samozřejmě některé dny si ani nevzpomenu a jiné jsem v depresy protože ta mtška se mi vrtá do hlavy každých 10minut.Jsem odhodlaná si už nikdy nezapálit.Nejvíce mě mrzí,že ani v těhotenství jsem nepřestala kouřit.Mám naštěstí zdravé dcerky ale ta maličká je uplakaná tak jí nosím v šátku...u kočárku někde za rohem jsem si ještě zakouřila,ale s miminem v šátku to bych nikdy neudělala a taky jsem se rozhodla žít ekologicky...začala jsem tím,že jsem přestala kouřit,malé nasadila látkové pleny třídím odpad.Mám sen a to je moje největší motivace ....peníze co jsem měsíčně prokouřila je hypotéka na baráček....a když přestane kouřit i manžel a že to plánuje tak budu žít konečně tak jak o tom sním.....vesnická usedlost,zvířátka velká zahrada........tak zdar nekouření
Přidat nový komentář