Silvestrovské oslavy si každoročně zpestřuje zábavní pyrotechnikou mnoho Čechů. Kvůli neodborné manipulaci se ale zábava často promění v horor, kdy veselí končí na pohotovosti. Ožehnutí, ale také amputace prstů, masivní krvácení z tržných ran nebo zranění očí – to jsou nejčastější silvestrovské úrazy vzniklé při odpalování ohňostroje.
Myslím,že každému pomůže něco jiného. Mě například adipex pomohl, ale ještě, než jsem ho začala brát, přestala jsem sladit kafe a jíst zákusky...a proti hladu jsem si trochu pomáhala jablečným octem v tabletkách, což sem také cítila pozitivně. Něco jsem zhubla, pak se to zastavilo. Následoval adipex a stím jsem dala dolů ještě asi pět kilo. Po adipexu jsem si váhu držela několik let. Teď sice stále nesladím a sladké taky moc nemusím, ale začala jsem večer mlsat a je to znát. Takže na jednu stranu s vámi souhlasím, chce to míň jist a víc se hýbat, ale na druhou stranu, oni "pomocníci" nejsou všeléky, ale když se spolu s úpravou jídelníčku přidají do pokusů o hubnutí, mohou pomoci. Právě teď začínám opět hubnout a to v kombinaci Lipoxal - psyllium - trocha pohybu - méně jídla a doufám, že to zase vyjde:)
Přidat nový komentář