Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Archív online chatů Živě s lékařem

Na Ordinace.cz s vám odpovídají přední odborníci. Nahlédněte do archivu minulých diskusí, možná tam najdete odpovědi i na vaše otázky.

Domácí péče

Nemáte jasno o tom, zda Vám pojišťovna proplatí domácí péči? Na Vaše dotazy odpovídá MUDr. Ferdinand Polák, náměstek pro zdravotní péči Ministerstva zdravotnictví ČR a lékař pro intenzivní péči ve VFN.

(2. srpna 2012)

Probiotika

Trpíte zažívacími problémy na cestách, vždy po užití antibiotik nebo jen následkem stresu a nepravedelné stravy? Nezávislý odborník na doplňky stravy PharmDr. Richard Richter, CSc. Vám poradí při chatu, který se koná právě teď.

(18. července 2012)

Lupénka a další kožní nemocnění

Jaké existují možnosti léčby lupénky, nejrůznějších vyrážek, ekzémů nebo akné, to bylo hlavní téma chatu s MUDr. Ninou Benákovou.

(2. listopadu 2011)

Vaginální potíže

Vaginální problémy zná většina žen. Jak je spolehlivě léčit i jak jim předejít - to je hlavní téma chatu s MUDr. Pavlem Turčanem.

(12. října 2011)

Výživa dětí

Proč o prázdninách děti tolik rostou a jak tomu přizpůsobit jejich jídelníček - i na to jste se ptali při chatu s nutriční poradkyní Věrou Boháčovou, DiS, z Poradenského centra Výživa dětí.

(28. června 2011)

Cestovní medicína

MUDr.Jan Rutsch z Centra cestovní medicíny poradil očkování na Kubu i do Mexika, určil vhodnou dobu cestování pro seniory i místa, kam mohou vyjet i těhotné.

(14. června 2011)

Únava

O energii, vitalitě, Femibionu, ale i zdravém jídle jsme chatovali s nutričním specialistou Mgr. Pavlem Suchánkem.

(7. června 2011)

Prevence srůstů

Srůsty jsou příčinou neplodnosti, chronických bolestí břicha, ale i bolestivé menstruace či problémů při sexu. Hlavně o nich jste chatovali s MUDr. Soňou Pánkovou z Gynekologicko-porodnické kliniky Fakultní nemocnice v Brně.

(17. května 2011)

Únava

Brání vám v poslední době únava v práci i zábavě? Metody, jak se jí zbavit, najdete v chatu s nutričním specialistou Mgr. Pavlem Suchánkem.

(19. dubna 2011)

Zdraví a krása

Zdraví a krásu vám pomohou udržet vitamíny a potravinové doplňky, jen musíte vědět, po kterých sáhnout. Spoustu užitečných rad vám v rámci chatu nabídla Ing. Jitka Pethö, marketing manager firmy VITAR, s.r.o..

(5. dubna 2011)

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce