Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Špatná imunita

Zdravim vsechny, znam jeden pripravek na spatnou imunitu, pokud vas trapi stale chripky nachlazeni a nemuzete se toho zbavit myslim ze bych pro vas mela radu. Napiste ma na mail Amira. [email protected] Moc rada Vam poradim a pomuzu Vam s timto problemem. Uplne idelani je to take pro ty co maji deti je to bez jakychkoli chemickych prisad a vyrabi se to zde v cechach v brne tak mi pisntete.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jakub Kožíšek

Wobenzym je také velmi dobrý. Mám s ním dobré zkušenosti a i od známých slýchávám spokojenost.

Jitka Skalická

A myslíte, že je Wobenzym dobrý i pro děti?

Jakub Kožíšek

Wobenzym je také velmi dobrý. Mám s ním dobré zkušenosti a i od známých slýchávám spokojenost.

hana tomášová

Já vyzkoušela curenzym a jsem spokojena, i když cena je poměrně vysoká.

Lucie Šťastná

Posiluji si imunitu Wobenzymem už několik let a chřipkové období poměrně dobře zvládám.

Olina

taky jsem měla špatnou imunitu, začala jsem na to užívat hlívu ústřičnou 800mg, ta mi hodně pomohla. Imunita se mi zlepšila, už mě netrápí časté nachlazení a jen tak nechytnu nějaký ten bacil jako dřív. Obsahuje i rakytníkový olej, ten je super

Naďa Kováčková

Hlívu ústřičnou 800 jsem taky zkusila a taky vám ji moc doporučuji. Měla jsme po operaci sníženou imunitu a tahle hlíva je nejsilnější na trhu a velice rychle jsme se zotavita a imunitu mám ted hodně posílenou. Nejsem vůbec nemocná ani nachlazená.

David Tchelidze

já teda doporučuju čerstvej zázvor a horký drinky z lékárny

Pavlína

Také mohu doporučit Hlívu 800mg s rakytníkem a echinaceou, sami ji s manželem užíváme a koupili jsme ji i manželovým rodičům, kteří každou chvíli trpěli nějakou virózou, sami ocenili, že hlíva funguje, poznali to na vlastní kůži, že se jich teď žádné nemoci nechytají, dobré je, že hlíva dobře působí na cévy a srdíčko, což ve starším věku také potřebují

Marie

Mám rovněž pozitivní zkušenost s hlívou 800mg, vybrala jsem si ji mezi ostatníma, protože je nejsilnější na trhu, tak jsem jí věřila a nezklamala mě, bereme ji s manželem oba na posílení imunity a manželovi dokonce pomohla snížit cholesterol, což potřeboval, že mu k tomu pomohla naše hlíva mu potvrdil i lékař, ke kterému chodí

Sylva

Vidím, že Hlívu 800-ovku užívání víc lidí, taky patřím mezi ty, kterým hodně pomohla s posílením imunity, taky mě přestaly trápit afty a opary, na které jsem trpěla, jsem ráda, že to jde i přírodní cestou

Wendy

Já ji beru taky, hlavně proto, že to je vlastně jenom sušená hlíva a žádná chemie a Hlívu 800 jsem si vybrala, že je nejsilnější na trhu a ještě má i echinaceu a rakytník, bylinky má ráda i moje bábi, tak si myslím, že pro ni budu mít pěkný dárek k narozkám :-)

Helena

Nemůžu nereagovat. Nám letos moc pomohla kombinace vitamínu D spolu se zinkem. Zkuste pohledat, vitamínu D je na trhu spousta.

Kamila

Nám taky pomohl vitamín D - Vigantol. Mohu doporučit. Plus na klouby a jejich bolest. Super přípravek!

Petra

Zinek a vitamín D, který je vhodný i pro děti. Navíc cenově fajne :-)

Jiřina

Taky mi na imunitu moc pomohlo doplnit vitamín D , já si na to pořídila Vigantolvit

Alena

Jiřino co to je?

Jitka

S čím máte dobrou zkušenost na rýmu? Zkoušel někdo nasivin, pomáhá?

Simona

Jituško používám na rýmu spreje od Nasivinu a sem snima moc spokojená, vždy jdu do lékárny rovnou pro Nasivin

Jiřina

Je to doplněk stravy na doplnění vitamínu D v těle... mě moc pomáhá

Lucasice

Podle mě je lepší než řešit rýmu, pátrat po tom proč vůbec vznikla a tím pádem máte špatnou imunitu. Takže nejlépe podpořit imunitu :)

Irena

Nemáte zkušenost jak funguje colostrum?

Adéla

Užívám ho už nějakou dobu a musím říct, že jsem na tom podstatně lépe než jsem byla třeba loni, kdy jsem byla pořád na hromadě. A když už mě něco lapnu, tak navýšám dávkování a poměrně rychle se z toho zase dostanu.

Irena

Jaké kolostrum prosím pěkně užíváš? Pořád přemýšlím jestli si koupit kolostrum kravské nebo kozí.

Simona

Dívala jsem se, že mají i kosmetiku. Máte s ní zkušenost?

Adéla

Koupila jsem mamince ten jejich krém s ghí a moc si ho chválí, má hodně suchou pleť, takže tady ten krém používá na noc a ráno si nemusí dávat ani podkladový krém pod make up jak má hezky hydratovanou pleť a nikde žádné šupinky takže si ho budu taky objednávat.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce