dnes jsem ho dostal
Michal, 18. dubna 2007 16:05:17 Poděkování: 3
Ahoj, dneska jsem si prinesl z lekarny tento lek, taky by me zajimaly nejake zkusenosti. Diky
Re: dnes jsem ho dostal
Bara, 5. listopadu 2007 19:17:57 Poděkování: 1
Zdravim,
máte někdo zkušenosti s champixem po požití většího množství alkoholu.
Re: Re: dnes jsem ho dostal
Míla, 5. listopadu 2007 19:47:54 Poděkování: 1
V pohodě, 3x vyzkoušeno a nic se nestalo, chmx navíc jsem nebrala
Péťa, 10. prosince 2007 14:00:41 Poděkování: 1
Ahoj, už čtu Vaše příspěvky skoro půl roku a dneska jsem se díky vám rohodla a už mám 1. tabletku v sobě. Tak jsem na to teda ,,fakt,, zvědavá. Kouřím cca 8 let, krabičku denně. Uvidíme co to se mnou udělá, budu Vás informovat. třeba je tady taky někdo kdo stále váhá. Mám nemám!!!! tak zatím.Péťa
zdenka, 10. prosince 2007 15:36:50 Poděkování: 1
Péto chci tě jako nováčka pozdravit a neváhej a jdi do toho, protože je to to nejlepší co pro sebe děláme, vlastní dost bohužel smutná zkušenost, víš co bude parády za ušetřené penízky, já na to mám takovou velkou číši, pane jak to tam přibívá!!! jinak všechny zdravím a nekuřte, stojí to za to. ahoj
Re: Re: Re: dnes jsem ho dostal
Pé´ta, 10. prosince 2007 15:56:02 Poděkování: 0
Díky moc za podporu! No jsem na sebe zvědavá. Ale když to stálo takový peníze, a hlavně to co tady čtu, tak to musím dát :)...Už se těším na zítřek na druhou tabletku!Tak zítra ahojjj
anežob, 28. března 2009 21:31:34 Poděkování: 3
Vydržte všichni,já kouřila 35 let a od 3.srpna bez jediné cigarety,je to paráda.Nejhorší je když člověk zjistí,jak strašně smrděl,jak s tím otravoval celé okolí.Jsem ráda ,že to zkusili po mě dašlí silní kuřáci a jsou taky spokojení.Těch pár kilo shodíme,já přibrala 5 kiloa vůbec mi to nevadí.Přeji všem hodně sil.Ahoj
Je to fak dobý
Petr, 5. května 2009 12:46:38 Poděkování: 1
Ahoj, kouřil jsem od svých 15 let, takže celkem 22 roků. Začal jsem brát Champix v září 2008. Bral jsem ho 3 měsíce. Do dnes nekouřím.
Fakt doporučuju.
Petr - Praha 10
Monika, 23. září 2009 10:04:10 Poděkování: 2
Ahoj všem, náhodou jsem vlezla na tyto stránky a koukám kolik lidí přestává s pomocí Champixu...tak teda: i já jsem přestala a už skoro 11 měsíců nekouřím...a to jsem udělala 40ks denně a při pivku i 60ks.Musím říct, že už jsem několikrát přestávala se žvýkačkama,náplasti,atd. a nic.Fakt jediné co mi pomohlo,je ten Champix.Kouřila jsem 20let a je mi líp.Brala jsem ho 3,5 měsíce a přestala po 14 dnech užívání...netlačila jsem na pilu :-).Krize přišla 3-5 měsíc nekouření,jo a bylo mi blbě,když jsem ho vzala nalačno.Takže držím všem pěstičky a opravdu to berte minimálně 3 měsíce.....i když je to drahé,tak se to vyplatí pa.
ládík, 23. září 2009 12:02:15 Poděkování: 1
tak tě vítáme Moniko. zase jeden dobrý příklad pro nás všechny, že to jde. chtěl jsem se jen zeptat, jestli již máš problémy úplně pryč. pro mě je sice ještě 11měsíců šíleně daleko, ale mohl by to být již dohlédnutelný cíl (jedu pátý měsíc a mám ještě dost krizí nebo spíše soustavnějších žádostivostí). toto by se mě zamlouvalo, je to nadějnější než dříve uváděné termíny s problémy ještě po dvou letech i více. dneska ráno jsem psal o tom, že předpokládám klid a asi jsem to zakřikl. nějak se mě zasekla jedna zakázka, přestala mě bavit a již skoro dvě hodiny bojuji se loudivými myšlenkami.
RE: Re: Re: dnes jsem ho dostal
VĚRA, 22. února 2010 16:51:14 Poděkování: 0
AHOJKY CHTĚLA JSEM SE JEN ZEPTAT ,CHCI PŘESTAT KOUŘIT ALE SAMA TO NEZVLÁDNU JSEM ZÁVISLÁK A TAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT JESTLI PO TĚCH PRÁŠKÁCH OPRAVDU NEMÁŠ CHUT SI ZAPÁLIT.DÍKY ZA KLADNOU ODPOVĚD A GRATULUJI K TOMU ŽE DRŽÍŠ AHOJKY VĚRA
RE: dnes jsem ho dostal
Tom, 6. listopadu 2009 22:03:03 Poděkování: 0
Ahoj.
On zase tak nový není:). Měl jsem ho a pomohl mi. KOuřil jsem od 17 let. Ve 30 jsem se rozhodl přestat. Super 3 roky jsem nekouřil......ted je mi 34 a já starej blbec jsem po 3 letech zase začal:(
jméno a příjmení, 20. listopadu 2009 22:42:31 Poděkování: 0
Ahoj vsem.....byla jsem silna kuracka az dve krabicky dene a diky tomu to leku uz tri ctvrte roku nekourim.....a nejen ja ale tak i moje mama a deda!!!!!
marketa, 15. prosince 2009 11:35:18 Poděkování: 0
zdravim...muzu jen doporucit...sice nejsem extra velky kurak ale hned pri prvnim (startovacim )balicku jsem skoro prestala kourit...u me je problem ta vysoka cena...coz mi nejde do hlavy kazdy rika jak je kioureni skodlivy a kdyz nekdo chce prestat tak je to tak drahy..jinak doporucuji
RE: RE: dnes jsem ho dostal
Standa, 19. prosince 2009 15:33:25 Poděkování: 0
Jestliže tvrdíš, jak velký kuřák jsi, tak si spočítej, kolik prokouříš. A uvidíš, kolik i s Champixem ušetříš
jméno a příjmení, 6. ledna 2010 19:13:22 Poděkování: 0
Frantisek , 6. ledna 2010 19:15:45 Poděkování: 0
Taky dnes začínám,tak jsem zvědav
Frantisek , 6. ledna 2010 19:16:27 Poděkování: 0
Taky dnes začínám,tak jsem zvědav
xy, 7. února 2010 19:48:20 Poděkování: 0
Brala som ho a prestala som fajcit, ale po 7 mesiacoch som v tom znovu
nekouřím
Renata, 15. května 2007 10:27:24 Poděkování: 0
Užívám Champix 10.den,nemám chuť na cigaretu a to jsem kouřila 15-20 /den. Cítím se dobře a chci vydržet nejdříve s pomocí Chamixu - asi 3 měsíce a NECHCI UŽ NIKDY KOUŘIT!
Re: nekouřím
martin, 8. června 2007 16:33:08 Poděkování: 1
Renato, když jste začala užívat champix, kouřila jste ještě nebo od prvního dne užívání už nic ? Já jsem si ho koupil dnes, 8.6. A večer si chci vzít první tabletu, kořím asi 30 denně. Děkuji za odpověd.
Zdraví Vás Martin.
dotaz
Zdenka, 21. června 2007 14:30:08 Poděkování: 1
napište pokud to bude možné jaké máte nové zkušenosti s lékem Champix. MOC DĚKUJI
Re: dotaz
HaM, 14. července 2008 13:40:31 Poděkování: 0
Ahoj Zdeni, já začínám už podruhé s Champixem . Tentokrát je to lepší , než minule. Pomáhají mi příspěvky na diskuzi a snažím se vyvarovat chyb. Nespavost jsem vyřešila, tím ,že druhou tabletku beru už tak vkolem 17 hod. Měla jsem dost zažívací potíže a tak beru odpoledne jen 0,5mg a také beru vlákninu a Hylac.Mají ho v lékárně a radil to tu už někdo. Když jsem měla chutˇna cigaretu, nesnažila jsem se toho vyděsit, ale v myšlenkách jsem prožila i tu radost z prvního nadechnutí, ale i to jaké jsem měla z toho špatné pocity . Nebo , když jsem si vzpomněla na ní, tak jsem si řekla, tak při tom jsi kouřila a teď je to bez ní lepší. Nehorší je tak ten první den bez cigarety a pak už to je jen lepší. Poprvé jsem asi až tak moc nechtěla přestat , začala jsem po jedné zase kouřit a pak už to zas jelo. Teď už 3 týdny nekouřím a čekám , jak se to dál vyvine. Tak vydrž a piš
Champix
Jirka, 28. června 2007 17:18:19 Poděkování: 0
Zdravím nekuřáky, Champ. beru konec druhého balení a přestal jsem kouřit zcela po třetí tabletě, mám koupeno troje balení a věřím že to vyjde. Kouřil jsem 30 - 40 denně asi 18let.
Re: Champix
Martina, 3. srpna 2007 22:29:24 Poděkování: 0
Dobrý den, pokud jsi přestal už po třetí tabletě tak bys to určitě zvládl i bez Champixu, je to až neuvěřitelné. Martina
Re: Re: Champix
Cig, 4. srpna 2008 07:01:02 Poděkování: 0
No, nechci mudrovat, ale myslím, že se pleteš. Champix je totiž opravdu malý zázrak a co je bez něj nemožné ,s ním je opravdu hračka. Bez "CH" jsem měl abstinenční příznaky jako regulérní narkoman. Po půldni bez cigarety jsem měl pocit, že mne někdo kuchá tupým nástrojem, návaly, třasy, ledový pot, nervozita až agrese. S "CH" takřka stoprocentně bez příznaků, krom toho, že nevíš co s rukama, ale to je vše.
Re: Re: Re: Champix
Karel, 4. srpna 2008 08:55:53 Poděkování: 0
Zdravím z Jihlavy všechny nekouřící i ty chystající se. Souhlasím s Lubicou, že CHx má v odvykání velmi silnou a dobrou pozici, ale není samospasitelný. Kdyby byl takový, jak píšeš, byla by úspěšnost odvykání s ním 100%, ale ona je bohužel "jen" krásných 44%, což žádný jiný způsob ani metoda nedosahuje ani z jedné třetiny. Cigu, není třeba odvykajícím mazat med kolem úst, že stačí polykat CHx a cigareta zmizí z jejich života. Naopak je třeba jim říkat, ANO, CHx bude z 50% váš velký pomocník, ALE, těch zbývajících 50% je na vás. Nebudete mít s CHx takové abstinenční příznaky jako bez něho a když, tak budou slabé a krátké jen první 2-3 dny od dne D, bez CHx by to bylo 2-3 týdny sebetrýzně. To je důvod, proč je CHx úspěšný. Ty 2-3 dny "přežije" většina odvykajících s CHx. A o tom CHx je ! Přeji všem hodně zdaru v nekouření a odvykání. Držím Vám pěsti a přeji hodně štěstí. ___Lubko, měla jsi pravdu, je tu internetový kroužek a tak se za Vámi budu moci občas podívat. Mějte se krásně.
Péťa, 10. prosince 2007 17:57:28 Poděkování: 1
Můžu se zeptat,když jsi začínal,1.tableta, kouřil jsi ještě?protože já dneska začala a mám pořád chuť.Takže pořád kouřím........teda,mám strach,že to nevyjde:(...nebo jste kouřili taky?
ALA, 29. června 2008 17:47:53 Poděkování: 0
TIEY UZIVAM MOMENTALNE CHAM. CHCELA BY SOM VEDIET AKO TO JE PO UKONCENI LIECBYCI SA NEVRATI CHUT NA CIGAR APD.
lubica, 29. června 2008 23:37:45 Poděkování: 0
Ahoj, Ala! Konečne niekto zo Slovenska, my tam totižto žiadne takéto fórum nemáme, vyzerá to tak, že Slováci nechcú prestať fajčiť, že? :-)) Chuť na cig. môže byť aj počas liečby Champixom, aj po nej, ale samozrejme nie až taká, ako pred liečbou. Ako dlho užívaš CH? Napíš niečo o sebe, ľudia, ktorí sem píšu, sú úžasní, veľmi pomáhajú. Neviem-neviem ako by som to bez nich zvládla.
hanka, 30. května 2009 10:40:15 Poděkování: 0
ahoj taky chci skusit champix skusila jsem leda co ale porad nic nezabralo .jsem rada kdys ctu jak super zabira od pondeli zacinam taky tak se tesim
start
ZDENKA, 28. června 2007 19:51:07 Poděkování: 1
Dnes večer jsem si vzala poprvé lék champix, jsem docelá silná kuřačka, tak snad investice do tohoto léku nebude zbytečná, vím že se musím snažit já sama.těším se na další novinky o vašem NEKOUŘENÍ!!!!!!!!!!!§§
Champix
Jajunka, 29. června 2007 23:05:51 Poděkování: 0
Beru Champix víc než dva měsíce, nekouřím od 8. dne a řekla bych, že chuť na cigaretu už skoro vůbec nepociťuji, jen málo kdy a ne nezvladatelnou. Je to den ode dne lepší. Ještě budu pokračovat v braní Champixu, chci opravdu přestat. (kouřila jsem tak 15 cigaret dvacet let denně)
Martin, 30. června 2007 10:10:10 Poděkování: 0
Ahoj Jajunko, jen chci vyjádřit souhlas, a "pokopnout" všechny co uvažují o léku champix. Já nekouřím od 14 dní užívání, je to super a champix beru samozřejmě dál. Je to lék pro slabochy jako jsem já, a to jsem pálil 30 denně, a někdy u piva i 40. Nebojte se toho. Zdraví Vás Martin
Champix
Anda, 23. července 2007 20:12:51 Poděkování: 1
tak mam za s sebou startovaci radu, plus jsem zacala dalsi baleni, kter je skoro u konce .. a kourim porad. Podstatne mene, nez pred zacatkem pouzivani champixu, ale kourim tak 5 denne. :-(
Michal, 2. srpna 2007 11:40:04 Poděkování: 0
to taky musíš chtít přestat,trochu vůle je tam potřeba,přestal jsem 8 den podle doporučení,2 dny jsem měl docela chuť,ale už je to v pohodě
no1net, 29. června 2008 20:48:01 Poděkování: 0
všichni zde píšete, že už máte menší chuť na cigaretu nebo dokonce, že nekouříte, ale stále berete Champix!!!je tu někdo, kdo dobral 3.balení a nadále nekouří???Děkuji
Mona, 29. června 2008 21:07:15 Poděkování: 0
já jsem dobrala 3.balení a dosud nekouřím. Bude to už půl roku.
Re: Re: Re: Re: Champix
no1net, 29. června 2008 21:28:02 Poděkování: 1
Mona:Dekuji za info, chci najit tu nejlepsi cestu k odvyknuti a asi mam vybrano:) tak s chuti do toho...
Re: Re: Re: Re: Re: Champix
lubica, 29. června 2008 21:30:00 Poděkování: 0
Už rozumiem. Takže kľudne dávaj otázky ďalej. A s chutí do toho, držím palce!
Re: Re: Re: Re: Champix
Pav-lik, 29. června 2008 21:34:19 Poděkování: 0
Mona jsi jednička!!!! :-*
lubica, 29. června 2008 21:28:03 Poděkování: 0
Myslím, že je nás viac. Prečo táto otázka?
Champix po 1 měsíci
Zdenda5, 27. července 2007 09:51:10 Poděkování: 0
Ahoj všichni užívám Champix již jeden měsíc a nekouřím. Jediné co mi vadí, že mi bylo po požití champixu tak 30 minut nevolno. Lékařka říkala že to mají 3/4 uživatelů. Proti doporučení lékařky jsem snížil denní dávku na 1 tabletu denně. Půlku ráno a půlku večer. Je pravda, že chuť na cigaretu se zvětšila, ale dá se to ustát a nevolnost zmizela. Přeji všem, aby vydrželi nekouřit.
Re: Champix po 1 měsíci
Míša, 13. října 2007 19:31:48 Poděkování: 1
ahoj spolubojovníci...užívám 4 týdny a nemám vůbec chut kouřit!!! po 20letech kouřen25 cig i více/dení.Kouřila jsem ještě rok po infarktu a fakt mě nic nezabíralo(náplasti ani žvejky ani dejchátko -ala cigáro) až champix.JEDINÉ co mě fakt drtí je ta nevolnost.Spolknu prášek a do půl hodiny je mi zaručeně blbě od žaludku a tlačí mě v hlavě postupně to odezní.TOŤ JEDINÉ negativum.UŽ nebudu kouřit!!!
champix
eva, 29. července 2007 21:08:23 Poděkování: 0
Ahoj, taky jsem s tím začala, kouřit mi nechutná už po čtyřech dnech, ale je mi dost blbě od žaludkuJe to o něco lepší, když se před pozřením pilulky najím a hodně jí zapiju.Slyšela jsem, že se během téhle léčby hojně vyskytuje akné.Máte s tím někdo zkušenost ?
Re: champix
Veronika, 15. září 2008 14:17:38 Poděkování: 0
Ahoj, Champix beru téměř 3 měsíce.. Chuť na cigaretu je minimální, jen odbourat ten zvyk, ale mám problém s pletí. Akné se mi celkem zhoršilo a já si marně lámu hlavu s tím, po čem to je, tak děkuju za info. Jinak Champix je fajn, ale už abych to měla za sebou. Často mi bývá zle od žaludku a dokonce se u mne vyskytla lehká deprese.
Champix
Anda, 31. července 2007 17:25:50 Poděkování: 0
Tak uz 8 dni jsem bez cigaret .. konecne .. ale teda zavidim vam, ze nemate na cigaretu chut. Me se snad o ni i zda :-(((
Jirka, 17. srpna 2007 10:46:42 Poděkování: 0
Už skoro dva měsíce nekouřím !!! Prestal jsem po 4 balenich Champixu. Nedoázal jsem přestat najednou, ale postupně jsem snižoval počet cigaret denně. Kouřil jsem jednu až tři cigarety denně i při užívání léku. Postupně jsem měl stále menší chuť a při čtvrtém balení se mi podařilo úplně přestat. Myslel jsem, že to nezmáknu ani s Champixem, ale dokázal jsem to. Mám hroznou radost, neboť jsem se za poledních 20 let pokoušel přestat snad tisíckrát a vydržel jsem nekouřit tak maximálně pár dní. Teď už se cítím super a cítím, že to dokážu vydržet stále. Nevadí mi ani pařby s přáteli, kde všichni kouří. Jsem konečně nad věcí a nemám na cígo chuť.