Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Češi jsou fanoušci dentální hygieny

( Tisková zpráva | přečteno: 6350x )

Mezizubní a zubní kartáčky a ústní vody – z meziročních srovnání prodejů těchto kategorií na největší internetové lékárně Lékárna.cz vyplývá, že Češi vzali ústní hygienu vážně.

Tiskové zprávy
shutterstock.com

Kategorie produktů pro zuby a ústní dutinu získala již v roce 2012 o třetinu zákazníků více, v loňském roce ještě další 4 %.  Právě v roce 2012 začal významně růst prodej tohoto sortimentu a loňská data potvrzují pokračující růst. Například prodeje mezizubních kartáčků rostou meziročně téměř o 50 %, ale obliba dentálních nití klesá. Češi však v uplynulých dvou letech začali více nakupovat ústní vody a zubní kartáčky, hitem jsou výhodná 3kusová balení kvalitních zubních kartáčků jedné značky, kterých Lékárna.cz prodala loni rekordní počet (meziroční nárůst 141 %). Trend značkových zubních kartáčků potvrzují i kamenné lékárny Harmonia, lékárníci se domnívají, že prodej dlouhodobě akceleruje doporučení stomatologů a zubních hygieniků.

Lékárna.cz a lékárny Harmonia jsou součástí obchodní skupiny Pears Health Cyber. Lékárna.cz je na trhu už 11 let a dlouhodobě si drží pozici jedničky na online lékárenském trhu. Dentální hygiena je jednou z oblíbených kategorií jejích zákazníků, ti oceňují hlavně šíři sortimentu, akční ceny a spolehlivý dodací servis. Síť kamenných lékáren Harmonia vznikla v roce 2011 a dnes provozuje 9 lékáren v nákupních centrech Albert. Svou desátou lékárnu otevře v březnu 2014 v Hranicích na Moravě. 

Pears Health Cyber – silná nákupní aliance v Čechách a na Slovensku

Česká společnost Pears Health Cyber podniká už 15 let v oblasti farmacie a zdravotnictví. Kromě internetové lékárny, největší ve střední Evropě, provozuje také sít kamenných lékáren Harmonia a tím se stala jednou z nejsilnějších nákupních aliancí v oblasti léků a léčivých přípravků v České republice a na Slovensku. K dalším aktivitám společnosti patří konzultační služby v oblasti digitálního marketingu, také edukační aktivity pro odbornou veřejnost i pacienty.

Více na www.pearshealthcyber.cz

Přečtěte si také

Dobré rady pro domácí lékárničky

Seriál: Přestanu kouřit! A mám pomocníky.

Dentální hygienistka vás zbaví zubního kamene i strachu ze zubaře

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

O zubech se rozhoduje již před narozením dítěte

Součástí péče o těhotné je i vyšetření u zubního lékaře a léčba zubního kazu.

Lze oddálit vznik zubního kazu?

Maminka i ostatní členové rodiny, by si měli účinně čistit zuby.

Novorozenci dostávají zubní průkaz

Se zdravotním a očkovacím průkazem získávají nově narozené děti také zubní průkaz.

Trendem moderní stomatologie je zubní hygiena

Parodontóza a "špatný dech" nebolí, i zubní kaz začíná bez bolesti...

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce