Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Kupte si soba

(Komer n prezentace Oriflame | přečteno: 3325x )

Koupí plyšového sobíka přispějete na vánoční dárky pro děti z kojeneckých ústavů. Druhá část charitativního projektu byla zahájena 5. září 2005.

Kupte si soba

Podpořte charitativní projekt Oriflame dětem - nákup vánočních dárků pro děti z kojeneckých ústavů

Dne 5. září 2005 byla zahájena druhá část charitativního projektu Oriflame dětem 2005.

Podzimní část dobročinného projektu Orilfame dětem pořádaného ve spolupráci Oriflame a Nadace Terezy Maxové je tradičně zaměřena na nákup sportovních a edukačních pomůcek a hraček, které dětem v kojeneckých ústavech a dětských domovech zpříjemní nejen vánoční období. Za účelem získání prostředků na tyto potřeby bude od 5. září 2005 do konce roku 2005 v prodeji plyšový sobík Oriflame.

Plyšového sobíka může zakoupit kdokoli (nejen registrovaný kosmetický poradce Oriflame) za 150 Kč v Hlavních centrech Oriflame v Praze, Brně a Ostravě. Pro registrované kosmetické poradce Oriflame je možnost získat sobíka navíc i všemi běžnými způsoby objednání a dodání zboží. Z každého prodaného sobíka je na konto Oriflame dětem převedena celá částka po odečtení výrobních nákladů. Nákupem jednoho sobíka tedy na vánoční projekt Oriflame dětem 2005 přispějete 65 korunami.

První, jarní část, charitativního projektu Oriflame dětem letos proběhla v období 23. května až 12. června 2005 a zisk prostřednictvím příspěvku od zákazníků a od firmy Oriflame ve výši 1 Kč ke každému prodanému výrobku v tomto období činil celkem 1 milion korun. Za tyto finanční prostředky jsou ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové organizovány ozdravné pobyty v přírodě pro děti z kojeneckých ústavů. V současné chvíli je možné říci, že se podaří uskutečnit minimálně 15 ozdravných pobytů pro přibližně 230 dětí. Mezi ústavy, které budou do projektu zahrnuty patří například tyto: Kojenecký ústav Krč, Dětský domov Ostrava – Zábřeh, Speciální MŠ Beroun, Kojenecký ústav Praha – Zbraslav, Kojenecký ústav Svitavy, Speciální MŠ pro děti s více vadami, Dětský domov Karlovy Vary, Kojenecký ústav Kolín či Dětské centrum Veská.

Hlavní centra Oriflame:
V Olšinách 82/16, Praha 10, tel. 271 024 111, po – pá 8:00 – 19:00, so 9:00 – 13:00
Kounicova 13, Brno, tel. 541 244 617, po – pá 8:00 – 18:00, so 9:00 – 13:00
28. října 153/2609, Ostrava, tel. 596 622 117, po – pá 8:00 – 18:00, so 9:00 – 13:00

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce