Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Poslední cigareta

( | přečteno: 13815x )

Dobrý den. Tento příběh asi není zrovna inspirativní při odvykání, ale třeba odradí "odnaučené" kuřáky znovu si zapálit. Přestala jsem kouřit ve svých 21 letech metodou DOST! Snižování dávek nepomáhalo.

Dobrý den. Tento příběh asi není zrovna inspirativní při odvykání, ale třeba odradí "odnaučené" kuřáky znovu si zapálit. Přestala jsem kouřit ve svých 21 letech metodou DOST! Snižování dávek nepomáhalo. Celých 14 let jsem s úsměvem odmítala nabízené cigarety, až jsem se jednou nechala vyhecovat a dala si "půlčíka", protože jsem si myslela, že mi již nemůže ublížit. Opak byl pravdou. První den to byl "půlčík", druhý den už celá cigareta a třetí den jsem si koupila celou krabičku. Musím přiznat, že jsem do toho spadla znovu tak rychle, jako kdyby žádných 14 čistých let vůbec nebylo. Dnes již zase 3 roky kouřím, jsem na sebe děsně naštvaná, ale nějak mi už nejde přestat, ačkoliv bych s tím hrozně ráda praštila. Téměř při každé zapálené cigaretě si říkám, že jsem zase o krok blíž k rakovině, na kterou zemřel díky kouření můj tatínek.

A tak přátelé! Mějte rozum a pokud s tím jednou praštíte, tak už s tím nikdy znovu nelaškujte!!!
Frajeřina se fakt nevyplácí!
Přeju všem, kteří ten hnus chtějí zašlapat do země (tím pádem i sobě), pevné nervy, sílu vůle a VYDRŽAŤ!!!!!
Dana

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Martin
1x

Ahoj Dano, Tvůj příběh je fakt smutný ,mě se to povedlo pomocí champixu. Já vím že ještě nemám vyhráno (nekouřím teprve 5 dní) ale fakt mi to nechybí. Zkus champix, můžu potvrdit že fakt funguje. Držím palce. Martin

Pavel

mně třeba nechybí kouření klasických, jsem rád, že se mi podařilo dočasně přejít na ty elektronický, po čase zkusím i přestat, ale základ byl se dostat od klasických

ilona
1x

29.7. 2007 Ahoj Dano,jsem ráda,že jsi svůj příběh napsala.Nekouřím půl roku a taky jsem si myslela,že jednou budu kouřit jen svátečně,díky Danuš,už nebudu raději ani sváteční kuřačka.Moc jsi mi pomohla.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 7. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Vydržíme nekouřit?

MUDr. Evou Králíkovou, CSc.,Ústav hygieny a epidemiologie, 3. ledna 2002

Pasivní kouření zvyšuje riziko rakoviny děložního čípku

Doktorka Cornelia L. Trimble se svými kolegy z The Johns Hopkins School of Medicine v Baltimoru ve státu Maryland zjistila, že dokonce i pasivní kouření zvyšuje riziko vzniku nádoru děložního čípku.

Tabák

Většina kuřáků se domnívá, pokud si je ochotna připustit škodlivost kouření, že nikotin je z celé cigarety nejškodlivější.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce