Srdeční infarkt neboli infarkt myokardu vzniká nejčastěji při náhlém uzávěru věnčité tepny, která přivádí krev a kyslík do srdečního svalu. Nedostatek kyslíku může způsobit odumření části srdečního svalu. Po prodělaném infarktu je důležitá tzv. sekundární prevence – soubor opatření, která pomáhají snížit riziko dalšího infarktu a dalších kardiovaskulárních komplikací.
Dobrý den všem, zhruba před rokem jsme měla stejné potíže jako někteří z vás ... poté jsem si našla na internetu informace o přípravku jménem Driclor obsahující antioxidanty (kolem 200 kč), zakoupila a je po problému s nepříjemným pocením!! Dříve jsem nosila pouze tmavé nebo bílé oblečení, aby nebylo nic videt, moc jsem se styděla....ale nešlo s tím nic dělat, byla jsem z toho nešťastná...už jsem dokonce přemýšlela o extrakci žláz - ale to už je moc, do toho se raději nepoštějte. Zkuste nejpúrve DRICLOR!! Mě moc moc pomohl Je dostupný v lékárně, vypadá to jako deodorant s kuličkou, pečlivě přečtěte pokyny k aplikaci....po natření malinko štípe,ale to vydržíte - stojí to za to. Již po prvním užití cítíte VÝZNAMNÝ rozdíl!!Užívám ho již rok a jsem maximálně spokojená, s hyperhydrosou člověk nic nenandělá....může to souviset s nervovýn systémeme, imunitou, psychikou anebo s tím jak se stravujete.....ale Driclor opravdu pomůže

Přidat nový komentář