Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
díl pátý..omlouvám se všem za mylný nick v mém minulém díle-/ panjo-pája/. Abych to dokončil, jak jsem byl na operaci v nemocnici, tak už jen závěr..bylo vidět, že nemocnice se snaží odoperovat co nejvíce pacientů a možná je to trochu i na úkor pooperační péče, která je pak zkrácena na minimum. Tak a nyní už přejdu k tomu, proč jsem dnes tady zpátky, je to asi týden, co mě začala moje prdelka svědit. Do té doby jsem o ní v podstatě nevěděl, po těch popsaných problémech po operaci se vše usadilo, zkrátka bylo dobře, až nyní. Měl jsem za to, že mám zadek jenom zapařený, tak divně to svědilo. Tak hned mytí navíc, hledal jsem nějaký vhodný krém, který už jsem dávno uložil hodně dospod v domění, že jej už nebudu nikdy potřebovat. Nedalo mi to, abych se na to zase po čase nepodíval, tak dětskou prdelku pořád nemám, stále tam jsou 3 malé útvary /výčnělky/, zatím v klidu nezduřelé. Zahájil jsem častější mytí přez den s následným mazáním krémem. Dá se říci, že to trochu pomohlo a je líp. Jen se sám sebe ptám co to bylo, co to spustilo tu reakci. Napadá mne toto, slyšel jsem, že proti chřipce je dobrý zázvor, tak jsem si začal dělat zázvorový čaj, den před onou svědivou reakcí, jsem si udělal opravdu silný, tak se domnívám, že to mohl být zázvor, co to způsobil. Uvidím, jak to bude pokračovat a určitě se ještě ozvu, zatím všem přeji hodně štěstí v boji s Vašimi hemoroidy. pája

Přidat nový komentář