Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Měl jsem naplánovanou klasickou operaci. Po přípravě z této diskuse (což asi byla blbost sem chodit) jsem se poctivě připravoval. Den před operací jsem se vyprázdnil tak, že mi naběhly veliké a bolestivé hemoroidy. Po probuzení jsem zjistil, že mi udělali longovu metodu. Chtěli, abych se vyčůral, tak jsem poctivě pil, ale nešlo to. Nakonec jsem večer požádal o cévku - blbost, močení pálilo jak čert ještě týden. Doma jsem jel podle zdejších rad. Blbost. Bral jsem maximální dávky lactulosy, ať stolici zředím, protože vyměšování bolelo. Do toho neustále silné větry - bolestivé. A povedlo se mi po operaci vytlačit obří hemoroidy (cca 5x3x cm). Strašně to bolelo. Následující dva týdny jsem ležel v posteli, došel na záchod, osprchovat, vyměnit čtvereček a zpátky do postele, třeba 20x za den. Super na zhubnutí, ale jinak na hovno. Byl jsem na pohotovosti - detralex, seva a běžné mastičky. Za týden zase - proktolog dostal super nápad, že mi ty hemoroidy zatlačí zpět, řval jsem bolestí. Ale za pár dnů konečně začaly mizet. Nicméně problém byl, že jsem stále neovládal svěrač. Když to na mě přišlo, svaly začaly tlačit a neudělal jsem nic, nešlo to zastavit. Tohle trvalo další měsíc či dva. Pak jsem zažil šílenou zácpu, tentokráte mě projímadlo zachránilo. Na kontrole mi našli stenózu - v místě sešití se mi střevo zúžilo. Další kontrola byla u stejného proktologa a ten bez varování či mého souhlasu mi ji prstem protrhal. Týden to bolelo. Teď už je pět měsíců od operace a furt nejsem v pořádku. Nemůžu se zcela vyprázdnit a chodím často na toaletu. A dneska jsem to zase neudržel (po dvou měsících). Možná budu muset na další operaci.

Přidat nový komentář