Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahoj všem, jsem 3,5 tydne po operaci longovou metodou, mela jsem vnitřní hemoroidy III.stupne, do toho chronickou trhlinu a vnější kožní rasy, které rezali klasicky a sili vstrebatelnymi nitemi. Operace byla ve spinalu (umrtveni dolní části těla). Po operaci tri dny neskutecne bolesti, morfin v kapacce, bála jsem se jist, ale hlady jedla alespoň kaše, stolice neskutecna bolest!!! Ted po 3,5 týdnech, kdy jsem uz čekala zlepšení mam stále hrozne bolesti, i kdyz uz především jen pri stolici a po ni, ale zjistila jsem, ze se mi uvnitř udělala boule, která pri stolici vyleze ven a silene bolí. Je to tvrdá boulicka, které se nemuzu ani dotknout a kdyz se po stolici zvednu, začne zalezat zase zpět do konecniku a to je taky strasna bolest. Sla jsem tedy na pohotovost, ale tam mi řekli, at přijdu zitra, ze se podívají rectoskopem co to je a podle toho budou postupovat. Ja uz opravdu nemuzu :( proč se mi tam udělala ta boule a tak strasne bolí!?! Ja uz chci mit klid, uz se to neda vydržet. Mam hrozny strach ze zítřejší ho vyšetření a taky z toho co to je a co budou delat. Uz to chci pryc, další záchod uz snad nevydrzim. Mam tu stolici i vytvarovanou od te boule, jak je videt jak tam vadí. Pry se to po operaci nestává. No me jo :(

Přidat nový komentář