Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Ahoj všem, jsem 3,5 tydne po operaci longovou metodou, mela jsem vnitřní hemoroidy III.stupne, do toho chronickou trhlinu a vnější kožní rasy, které rezali klasicky a sili vstrebatelnymi nitemi. Operace byla ve spinalu (umrtveni dolní části těla). Po operaci tri dny neskutecne bolesti, morfin v kapacce, bála jsem se jist, ale hlady jedla alespoň kaše, stolice neskutecna bolest!!! Ted po 3,5 týdnech, kdy jsem uz čekala zlepšení mam stále hrozne bolesti, i kdyz uz především jen pri stolici a po ni, ale zjistila jsem, ze se mi uvnitř udělala boule, která pri stolici vyleze ven a silene bolí. Je to tvrdá boulicka, které se nemuzu ani dotknout a kdyz se po stolici zvednu, začne zalezat zase zpět do konecniku a to je taky strasna bolest. Sla jsem tedy na pohotovost, ale tam mi řekli, at přijdu zitra, ze se podívají rectoskopem co to je a podle toho budou postupovat. Ja uz opravdu nemuzu :( proč se mi tam udělala ta boule a tak strasne bolí!?! Ja uz chci mit klid, uz se to neda vydržet. Mam hrozny strach ze zítřejší ho vyšetření a taky z toho co to je a co budou delat. Uz to chci pryc, další záchod uz snad nevydrzim. Mam tu stolici i vytvarovanou od te boule, jak je videt jak tam vadí. Pry se to po operaci nestává. No me jo :(

Přidat nový komentář