Ahoj, mě se udělala boule na zadku mezi půlkama, kousek od řitního otvoru, začalo to v sobotu, ještě ke všemu jsem byla v lázních, zhoršilo se mi to po procedurách v horké vaně, byla jsem zoufalá, nevěděla jsem co to může být, pak jsem se propátrala k této diskuzi a věděla jsem co mě čeká. Nechala jsem to dva dny, nemohla jsem vůbec chodit, měla jsem zvýšenou teplotu a zimnici. V pondělí už jsem jela na chirdu, kde mi to zmrazili a řezali, ale všechno jsem cítila, bolest šílená, nic horšího jsem nezažila a že jsem zažila už věcí ( mám revmatoidní artritidu a oční záněty ) brečela jsem jak malá, ale opravdu se mi ulevilo, sice si nemůžu sednout a pořádně dojít na záchod, ale ty další převazy a čištění se dá už vydržet. Co tady čtu, ja se vám to vrací, tak určitě půjdu na operaci, pokud to zhodnotí v proktologické poradně jako píštěl a doufám, že mi zaberou i homeopatika, o kterých jsem se tu dočetla. Pro ostatní, komu se to stane, jeďte okamžitě na chirdu, nenechávejte to zajít tak daleko, uleví se vám, nečekejte na to, až vám to praskne.
Přidat nový komentář