Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Takže už 10 dní bojuji s touto cystou. Minulý týden mi doktor riznul dostal ven něco, ale zřejmě to nebylo to správné ohnisko, takže za 4dny jsem cítila, že to zase natika a bolí. Měla jsem jít zas na kontrolu, tak jsem dal dělala převazy s betadinou a večer před kontrolou u Dr.to prasklo. Hnus, smradlavý hnis. Snažila jsem se dostat ven co nejvíc, ale bohužel ráno si na mě doktor vyřadil. Bolelo to strašně, brečela jsem a to já něco vydržím. Narval mi tam dren. Několikrát denně převazuji, čistím betadinou a višňakem, cucam od včerejška homeopatika. Zítra tudíž v pátek 11.11. jdu na převaz a další týden ve středu zase na kontrolu, tak jsem zvědavá. Držím všem palce kdo s tím bojují. Je to vážně hnus.
Přidat nový komentář