Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně syna. Je mu 11 let a poslední měsíc si stěžuje na bolest hlavy. Po preventivní prohlídce byl odeslán na oční. Můj dotaz zní, zda může být bolest hlavy spojena s očima? Tedy pokud má zhoršený zrak, může ho od toho bolet hlava? Moc děkuji
Ahoj, díky za tuhle diskuzi, přátelé. Mám absces cca mezi kostrčí a řitním otvorem od půli března 23. Zřejmě jsem si to způsobil sám klistýrem za pomoci sprchy, ovšem možná to je taky kvůli mé práci řidiče. Sice vozím pečivo a vyskakuju z auta poměrně často, ale zadnice dostane zabrat i tak. Asi tři, čtyři dny jsem se trápil s bolestí až jsem skončil na chirurgické ambulanci, kde to řízli, vyčistili, dali drén. Mně se velmi ulevilo, párkrát jsem byl na kontrole, drén během této doby vypadl, což prý nevadí. Od té doby je absces stále znát a jsou období, kdy z něj neustále teče čirá nebo mírně zabarvená tekutina bez zápachu. Myslí, že od potíží uleví sport, konkrétně koloběžka a běh v mém případě. Zcela bez problémů jsem byl pouze před týdnem na dovolené na Zakyntosu, takže doporučuji koupele v moři :-). Nicméně potíže jsou zpět, tak uvažuji o operaci. Ačkoli jsem spíš skeptik v tomto směru, zkusím zde zmiňovaná homeopatika a případně dám vědět.
Přidat nový komentář