Dobrý den. Lze doma vyléčit svědění a pálení pochvy?
Na bolesti, záněty a po operacích je skvělý curenzym. Enzymy z rostlin.
Zánět přináší řadu komplikací a organizmus dlouhodobě zatěžuje. Pro kvalitu a délku léčby je proto zásadní, zda má náš organizmus dostatek prostředků pro správnou regulaci průběhu zánětu. více ...
Lék Wobenzym je jediný účinný lék enzymoterapie. Pozor Curenzym je naprosto neúčinný doplněk stravy,
Já jsem brala Wobenzym na doporučení lékaře, když jsem si léčila zlomeninu ruky. A podle všeho mi zmírnil otok a snad i urychlil léčbu. Zlomeninu jsem měla prvně v životě, tak to nemám jak porovnat:)... proto to slovíčko "snad".
Pýtam sa či je možné užívať WOBENZIM pri imunosupresívnej liečbe a vysokej hladine draslíku v krvi. Ďakujem
@Magda Malá: Jinak wobenzym se v některých zemích také prodává jako doplněk stravy, viz třeba info zde: http://www.doteky-zdravi.cz/leky/wobenzym-pro-posileni-imunity-v-zimnim-obdobi.htm
Wobenzym není špatný, ale ještě lepší na bolest kloubů je GelActiv proteo enzyme Q, který kombinuje enzymy ještě s látkami proti bolesti kloubů a je proto mimořádně účinný.
Dnes jsem si na rady známých i vašich recenzí koupila GelActiv, tak jsem zvědavá, zda to něco provede s mými koleny.
Alžběto, držím vám palce, je to otravné neustálé bolesti kolen, znám to. Věřím ,že vám Gelactiv pomůže.
Přidat nový komentář