Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Kamarádka mi poradila na hubnutítoto:Jablečný ocet s medem,nemá někdo s tím zkušenosti?Kamarádka zhubla 30 kg.Třeba mi někdo poradí.....Děkuji předem Jarka
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Jablečný ocet s medem a zhubla 30 kilo?? Chtěla bych, ale opravdu nemohu uvěřit ;) zatím vím, že kamarádka cvičila a také brala nějaké pilulky pro podporu hubnutí a zhubla.
Ahoj! Ja s tom jabkečném octem zkušeností mam.. Není toto nejchtnější věc.. Není také nejúčinnější... Místo to lepší budou tablety, opravdu. Také doporučím Piperine
také jsem slyšela od kamarádky že tablety s piperinou jsou moc ůčínné, zhubla 5 kilo za měsíc pouze berouc tento doplněk...
osobní jsem vyzkoušela Piperine Forte a jsem spokojená s účinku hubnutí, ztratila jsem sedm kilo za měsíc.
známy ztratil nadváhu díky piperinovým tabletom, je to jedno chlap nebo ženska, hubnutí bude úspěšné
ahoj holky, máte zkušenost s klinikou effect clinic? Chtěla bych jít na plastiku a jsem z Brna tak hledám hlavně tady
Dobrý večer, často se mi zvedá váha, partner mě odmítá(((. Poraďte co s tím, mám si koupit sex. prádlo i když se v tom necítím nejlépe?
Jak na vás fungoval chitosan při hubnutí? Já se o týhle látce dozvěděla nedavno a vypadá dost slibně, aspoň co se píše na internetu ale i v různých výzkumech že by to opravdu mělo být účinné.
Hele já ten chitosan zkoušela, když jsem se snažila zhubnout pár kilo, a musím říct, že účinek jsem na sobě viděla. Hlavně jsem měla pocit, že pomáhá snížit chuť k jídlu a že se mi lépe dařilo držet stravování pod kontrolou. Brala jsem ho v přípravku Fat blocker od harmoline a tam je v kombinaci s vitamínem C. Nečekala jsem od toho žádný zázraky, ale nějaký účinek to určitě má. Pokud to zkombinuješ se cvičením a dietou, tak to určitě pomůže.
Přidat nový komentář