tady je krásně teplo a slunko.
Tak statistika by mě Pepo též zajímala. Tady prošlo tolik lidí, že ani já nejsem sto si je všechny zapamatovat. Děsně moc lidí nevydrželo první měsíc. Málokdo vydržel 3 měsíce. Třeba si kolektivně povzpomínáme na dost jmen, ale nemáme bohužel zpětnou vazbu. Hodně lidí už dávno nepíše nebo písnou 1x za rok.
Já zkusím zalovit v paměti a poprosím Irenku a další, aby zalovili taky. Vezmu to od nejdéle bojujících. 4 roky Mona - ale už jí to taky dostalo. 3 roky - Irenka, Corrona, No-one. 2 roky - Ema, Megan, Luban, Ivča, Valja, Lexa. 1 rok - Konča, Standa (3.8.), Leila (11.8.), Sokolda (září). Do 1 roku - Pepa, Mjerda - ten už se skoro půl roku neozval, Pavluša - též v psaní pauzíruje. No a nováčci Míša s manželem, Vlasta a Habr. Pokud jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám. Současní odpadlíci: Mona, Marja, Ládík, Kakamila, Sunny, Fridu a asi všichni ostaní co kdysi napsali a odmlčeli se.
Ládíku na tu kočku, co měla synka hokejistou za Pardoubky jsem si doposud bohužel nevzpomněla a listovat nejméně 100 stran zpět se mi nechce.
Nejrizikovější období má každý nastavený jinak. Už napořád si musíme dávat bacha a být tzv. neustále ve střehu! Tento boj není nikdy vyhraný. Ale když už se tak stane a spadneš opět do závislosti, je potřeba to nevzdávat a zkoušet to znova a znova.
Dobrá zpráva Pepo od doktora. Jo a jestli si dobře vzpomínám, tak se blíží začátek srpna a tys na jaře napsal, že se chystáš jednu si zkusmo zapálit. Tak na to pozor, raději si tu jednu odposť, nestojí to za to.
Přidat nový komentář