Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Erektilní dysfukce je léčitelná

( Redakce | přečteno: 17910x )

Erektilní dysfunkce trápí jen v České republice 500 000 - 800 000 mužů a každoročně jich asi 40 000 přibývá. Jinak řečeno, problém ztopoření penisu se týká každého druhého muže staršího 35 let. Nedostatečně dlouhá tvrdost penisu je potřebná k uspokojivému pohlavnímu styku a nic na tom nezmění tvrzení, že krásný partnerský vztah může fungovat i bez sexu.

shutterstock.com

Erektilní dysfunkce trápí jen v České republice 500 000 - 800 000 mužů a každoročně jich asi 40 000 přibývá. Jinak řečeno, problém ztopoření penisu se týká každého druhého muže staršího 35 let. Nedostatečně dlouhá tvrdost penisu je potřebná k uspokojivému pohlavnímu styku a nic na tom nezmění tvrzení, že krásný partnerský vztah může fungovat i bez sexu. Myslíte si, že se tento problém týká i vás?

Erektilní dysfunkce může být příčinou i dalších potíží, například s psychikou či s narušením partnerských vztahů. Naprostá většina trápení je však zbytečná. Erektilní dysfunkce je totiž léčitelná a proto přechodná. Možná už to znáte z reklamy – prý stačí spolknout zázračnou pilulku a je pro problémech. Nenechte ale se zmást. Tak jednoduché to není.

Eretilní dysfunkce je léčitelná

Jak již bylo uvedeno, erektilní dysfunkce je léčitelná. To znamená, že muž, trpící touto poruchou by měl navštívit odborného lékaře, který se problematikou erektilní dysfunkce zabývá a ten mu po vyšetření předepíše skutečný lék. Pouze lékařem předepsaný lék je v těchto případech účinný a problémy s erekcí pomůže elegantně zvládnout. Mnoho mužů se však se raději, než na specialistu, spoléhá na zázračnou moc a rychlý účinek doplňků stravy. Kdy by odolal nabídce úžasného sexu, hlásané každý večer z obrazovky?

Každý muž, který bude váhat mezi návštěvou lékaře a nákupem zaručeného prostředku na zlepšení erekce by měl vědět, že všechny tyto veřejně nabízené přípravky patří mezi doplňky stravy. Ty jsou podle zákona potravinami, které se jen vysokým obsahem vitaminů, minerálních nebo jiných látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem liší od ostatních potravin. Slouží k doplnění běžné stravy a příznivému ovlivnění zdravotního stavu.

Doplňkům stravy nelze přisuzovat vlastnosti prevence, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění, ani takové vlastnosti naznačovat. Reklama, která toto uvádí, je klamavá, byť je tvrzení o účincích přípravku pronášené ústy známého lékaře, který se opírá o výsledky klinických testů. Máte tedy na vybranou. Buď opravdový lék předepsaný od lékaře s klinicky ověřenými účinky nebo potravinu plnou vitamínů, aminokyselin, stopových prvků a extraktů z cizokrajných rostlin.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Suchar

Nerozumím tomu. Na těch stránkách je takovej graf, to se týká délky? Jak mám poznat že mám problém?

Brotík

Tak to snad řekně tvoje ženská….ale ta tabulka na www.opetm uzem.cz se netýká dýlky, ale tvrdosti. Konec konců k čemu ti bude sice dlouhý, ale měkký? Leda tak na mávání ženský před nosem. A asi není taková, co by jí to stačilo ke štěstí.

Aleš

Pánové, vidím že téma velice zlehčujete. Uvědomujete si vůbec, že porucha erekce je skutečný zdravotní problém, který by se měl léčit? A kolik je vám let? Mně je 51 a až do loňska jsem se taky jenom uškleboval, přidali se další zdravotní problémy a to by jste nevěřili, jak nemožnost pevného ztopoření dokáže doma narušit atmosféru. Naštěstí mám rozumného lékaře, který to se mnou probral a vysvětlil mi o co jde a že Viagra může skutečně pomoct. Považuji za nešťatné, že je celý problém zlehčován a to zabrání mnoha mužům v řešení těchto potíží.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 25. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Impotence

Nedostatečná tuhost mužského pohlavního údu patří k nejčastějším funkčním sexuálním poruchám. Alespoň někdy v životě se s tímto problémem setká naprostá většina mužů.

Cukrovka (diabetes)

Chtěla bych se zeptat, zda existují nějaké homeopatické léky, které by pomohly v léčení cukrovky. Alice

Diabetes mellitus, úplavice cukrová, lidově cukrovka

Diabetes mellitus představuje skupinu chronických onemocnění, která mají různý mechanismus vzniku a projevují se poruchou metabolismu cukrů, tuků a bílkovin.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce