Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Bioaktivní ústní hygiena pro každodenní použití SPLAT

( Komerční prezentace | přečteno: 827x )

Ústní hygiena je nejen módní záležitostí, o kterou je rostoucí zájem, ale také nutností pro krásný a zdravý úsměv. Na stomatologickém trhu přibývá přírodních přípravků určených k hygieně ústní dutiny a prevenci zubního kazu, zubního kamene a zánětu dásní. Výrobce i při vysokém obsahu přírodních složek zaručuje stejnou prevenci a ochranu, jako mají zubní pasty s chemickým složením.

beldental.cz
Na rozdíl od nich ale v každé tubě doslova cítíte dotek přírody, pasty jsou bioaktivní a z velké části složeny z přírodních složek a esenciálních olejů. Žádná produktová řada neobsahuje SLS, parabeny, triklosan, chlorhexidin, sacharin nebo syntetická barviva.

Zubní pasta BLACKWOOD


Pokud vyzkoušíte tuto černou zubní pastu bez fluoridu s přirozeným bělícím účinkem, stane se možná vaší každodenní závislostí. Klinické testy potvrdili změnu o 2 tóny v bělení za 4 týdny používání. Zubní pasta obsahuje špičkovou kombinaci aktivních složek, které odstraňují zubní plak a zabraňují jeho opětovnému vytváření. Aktivní černé uhlí absorbuje nejen zápach, ale i odstraňuje skvrny a dodává pastě charakteristickou černou barvu. Extrakt z jalovce se zase postará o zajímavou chuť a má silný antibakteriální účinek.

Zubní pasta EXTREME WHITE


Tato inovativní bělicí zubní pasta obsahuje mikrogranule s karbamid peroxidem a unikátní bělící sloučeninu Sp. White system®, která byla speciálně vyvinuta pro šetrné a účinné bělení v průběhu 4-6 týdnů každodenního používání. V domácích podmínkách prokazuje bělení až o 2,5 tónu. Obsahuje fluorid. Kombinace přírodních enzymů, oválných leštících částic a jedinečných mikrogranulí karbamid peroxidu dohromady vytváří intenzivní bělicí efekt. Granule karbamid peroxidu efektivně bělí zubní sklovinu, a zároveň odstraňují skvrny na zubní sklovině. Enzymy z papáji jemně odstraňují zubní plak, složka Polydon® zároveň zabraňuje jeho zpětnému vytváření.

Čisticí mátová pěna


Unikátní čisticí pěna je určena pro všechny, kteří oceňují úsporu času. Pěna čistí zubní sklovinu, která je po použití hladká, zabraňuje tvorbě zubního plaku, chrání zuby a dásně a zanechává dech na dlouhou dobu svěží. Neobsahuje fluorid. Stabilizuje hladinu pH až na 4 hodiny. Čisticí pěna může být používána samostatně nebo se zubním kartáčkem.
Inovativní patentovaný systém ochrany proti zubnímu kazu LUCTATOL® je unikátní kombinací extraktu z lékořice, laktoperoxidázy a laktoferrinu, který efektivně bojuje proti zubnímu kazu, zpomaluje tvorbu zubního plaku a zanechává dlouhodobě svěží dech. 

Synergie složek snižuje riziko vzniku zubního kazu a snižuje tvorbu plaku o 96 %. Obsahuje složky jako je aloe vera gel, extrakt z granátového jablka a rakytník, dále obsahuje minerály, vitamíny a aminokyseliny, které mají hydratační a protizánětlivý účinek. Čisticí pěny jsou ideální také pro pacienty s rovnátky.

Zubní pasta ORGANIC


Zpevňující zubní pasta ORGANIC je určena k čištění obzvlášť citlivých zubů. Doporučuje se pro použití během těhotenství a kojení. Zubní pasta obsahuje přírodní gel z aloe vera, který posiluje a hojí dásně. Neobsahuje fluorid. Přírodní enzym z papáji odstraňuje zubní plak a tea tree olej snižuje jeho tvorbu. Organická forma vápníku získaná z vaječných skořápek posiluje zubní sklovinu. Nezpůsobuje alergické reakce. Snížení citlivosti dosahuje podle laboratorních výsledků až o 75,5%. 

Zubní pasta CHILLI


Koncentrovaná složka z chilli papriček zlepšuje krevní oběh dásní, zabraňuje jejich krvácení a bylinné extrakty zlepšují jejich pružnost. Ionty fluoridu zrychlují mineralizaci zubní skloviny, zatímco výtažek z petržele pomáhá udržovat svěží dech. Obsahuje fluorid. Jemná složka zubní pasty na bázi křemíku účinně, efektivně a šetrně bělí zubní sklovinu a bioaktivní vápník ji posiluje. Po 4 týdnech používání můžete docílit až o 2 stupně bělejší odstín. Extrakt z pálivých papriček je účinný prostředek východní medicíny s posilujícími a antiseptickými vlastnostmi. Mimo celkově originálního složení obsahuje také vyjímečný extrakt z petržele.

Zubní pasta WONDER WHITE


Pastelově růžová zubní pasta, která díky enzymům z fíků a extraktu z ananasu působí proti odírání skloviny a zanechává zuby dokonale hladké a dodává jim vysoký lesk. Extrakt z lékořice zabraňuje tvorbě zubního kazu, má přirozeně silný antibakteriální a protizánětlivý účinek. Neobsahuje fluorid. Enzym lysozyme působí proti vzniku zubního kazu a také má přirozený bělící účinek. Vitamín E a extrakt z bazalky pečuje o dásně a pomáhá je udržovat zdravé. Hydroxyapatit vápenatý obohacený o minerály vápníku, hořčíku a zinku přispívá k remineralizaci skloviny, posiluje zuby a potlačuje přecitlivělost zubů.

SPLAT Baby 0–3 se silikonovým prstovým kartáčkem


Dětská zubní pasta je z 99,3 % přírodní a bezpečná zubní pasta pro miminka na ochranu proti zubnímu kazu. Neobsahuje fluorid. V pastě naleznete bylinné extrakty jako je brusinka,  heřmánek, měsíček, aloe vera gel a L-arginin poskytují uklidňující účinek. V kombinaci s extraktem z opuncie tyto složky pomáhají snižovat citlivost dásní a poskytují příjemný pocit při čištění zubů. Jemná čisticí báze odstraňuje zubní plak a extrakt z lékořice zabraňuje jeho opětovnému vytváření. Kalcium hydroxyapatit intenzivně posiluje zubní sklovinu. Součástí balení je jemný silikonový prstový kartáček. Výrobek neobsahuje: mátu, parabeny, SLS, triklosan, chlorhexidin, agresivní abraziva, syntetická aromata a barviva, alkohol, peroxidy, sacharín, GMO, gluten, rafinované ropné produkty.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Lze oddálit vznik zubního kazu?

Maminka i ostatní členové rodiny, by si měli účinně čistit zuby.

Novorozenci dostávají zubní průkaz

Se zdravotním a očkovacím průkazem získávají nově narozené děti také zubní průkaz.

Zubní kaz - prevence začíná už v kojeneckém věku

Maminka a ostatní členové rodiny, kteří se starají o výživu a hygienu dítěte, by si měli pravidelně a účinně čistit zuby. Tím si množství "svých" kariogenních mikroorganismů ve slinách značně sníží.

Jak vzniká zubní kaz?

Zubní kaz je v určitém smyslu infekční onemocnění. Vzniká činností bakterií, streptokoků a laktobacilů.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce