Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Zachránil mne batoh plný not a knih

( Návštěvníci Ordinace.cz | přečteno: 8534x )

Stačí chvilka nepozornosti nebo nešikovnost někoho druhého a neštěstí může být hotovo. Horké chvilky na jezdících schodech v metru prožila Dagmar. Ovšem dopadlo to dobře a tak nám mohla poslat svůj příběh s dobrým koncem.

shutterstock.com

Vystupovala jsem na stanici metra Dejvická a spolu s houfem lidí jsem se odebrala k jezdicím schodům. Periferním viděním jsem pozorovala starší paní přede mnou, která se ne a ne postavit na schody vedle svého partnera. Najednou jsem cítila, jak oba dva staříci padají na mne a já pod vahou jejich těl se ukládám k zemi - schodům. Měla jsem na sobě modré letní šaty, v kapsách mobil a peněženku, na zádech batoh nacpaný notami, knihami.Ten mne zachránil. Letěla jsem, zdálo se, velmi dlouhou dobu, padala do měkkého. Najednou jsem ležela na schodech hlavou dolů a teď teprve se mne zmocnil střípek strachu, neboť jsem cítila, jak pomalu vahou svého těla ujíždím dolů. Ještě chvíli a měla bych rozedřené nohy, lokty. Na štěstí se eskalátor zastavil a všichni kolem mi podávali vypadlé věci z kapes a pomáhali se zvednout. Oba staří cizinci (asi Holanďané) mi nesmírně děkovali stejně jako paní, která obsluhovala eskalátor. Prý jsem jim zachránila život. Teprve nad schody přišel šok, já se začala třást a všimla si, že mám roztržené šaty, odřené stehno a lokty. Jinak jsem byla v pořádku.

Myslím, že to byl opravdu zázrak a zachránil mne můj naditý ošklivý batoh.

Dagmar.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Srážka s kamionem dopadla dobře

Představte si, že nabouráte s autem, ve kterém vezete své dvě děti... Tenhle šok má za sebou maminka Lenka. Naštěstí to skončilo velmi dobře - bez zranění!

Hlídání psa mohlo skončit hluchotou

Občas to vypadá, že osud musí hodně pomoci náhodě, aby vás potrápil neobvyklým úrazem. Kdo by čekal, že málem ohluchne proto, že na půl hodinky pohlídá sousedce psa. Paní Vlaďce se to ale stalo...

Zachránil mne batoh plný not a knih

Stačí chvilka nepozornosti nebo nešikovnost někoho druhého a neštěstí může být hotovo. Horké chvilky na jezdících schodech v metru prožila Dagmar. Ovšem dopadlo to dobře a tak nám mohla poslat svůj příběh s dobrým koncem.

Kterak synek sportem k úrazu přišel

Děti mají mít dostatek pohybu, ovšem některé mají tu schopnost, že jejich aktivity často končí nehodou. Jedním z takových je i syn paní Jájiny. Jeho anděl strážný se opravdu nenudí...

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce