Mám rád syrovou cibuli, k tomu vajíčko na hniličku s dobrým pečivem a máslem.Nejlepší cibule k jídlu je cca 5-7cm v průměru.Po tomto jídle se cítím s úlevou jak s astmatem tak se zažíváním,VKT.
Jakoc
1x
Cibule je výborná věc. Doplňující článek k cibuli najdete i zde.
Stejně, jako má pacient právo na léčbu, má právo ji odmítnout. A to i v případě, že mu jde o život. Lékař by měl rozhodnutí pacienta respektovat, ale seznámit ho s možnými následky.
Jsem diabetik a trápí mě jarní alergie. Vloni to nebylo tak hrozné, letos jsem mnohem citlivější. Obvyklé příznaky: častější kýchání, slzení a svědění očí a svědivá kůže. Plánuji návštěvu u alergologa, ale objednací lhůta je dlouhá. Můžete mi prozatím navrhnout antihistaminika vhodná pro diabetika? Děkuji. Preferuji tablety.
Někteří z nás se stále domnívají, že rizikové pigmentové znaménko je až takové, které začne svědit, krvácet nebo se kolem něj utvoří zánět. Toto jsou však pozdní příznaky rozvoje většinou již maligního melanomu. Proto je velmi důležité nechat si každou podezřelou změnu na kůži odborně vyšetřit kožním lékařem a veškeré pigmentové změny sledovat.
Přidat nový komentář