Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Ahojky, já na tyto džemy nedám dopustit. Zkoušela sem teď naposledy jejich malinovou příchuť a to je nebe v puse..
Chci zhubnout,ale nedaří se mi.Již jsem toho podstoupila mnoho, od diet,prášků-Xenikal,Adipex retard,Meridia,Herbalaiv,akupu nkturu,koktejly apd.Má silná nadváha vznikla při ročním užívání kortikoidů a hormonálních prášků po operaci hlavy.Prosím poraďte mi,jak zhubnout alespoň 30kg.Děkuji
Ahojky, já na tyto džemy nedám dopustit. Zkoušela sem teď naposledy jejich malinovou příchuť a to je nebe v puse..
Dobrý den, hrozně toužím zhubnout, už vypadám ve podním prádle, jak balon. Poradíte co vám nejvíce pomohlo, chci se zase cítit sexyy
Zkus Majdo svět zdraví, rozhodně bych se nepouštěla do žádných drastických diet, ale je potřeba změna životního stylu a změnit celkově stravovací návyky.
Co říkáte na doplnky stravy a vitamíny během diety, mám tuk jen na břiše, nikam jinam se mně neukládá, ale ne a ne se toho zbavit. Poradíte?
Ahoj, chci se zeptat těch co hubnete. Co břicho de vám dát dolů? Protože já shodim cokoliv ale ten pupek mě prostě zůstává .... nevim co s tím vůbec :/
Apoleno a zkoušela ste k večeři už bez pečiva, jenom zeleninový salát nějaký? Já takhle kdysi břicho shodila ale pak sem měla takový vlčí hlady před spaním že sem neodolala a do tý ledničky stejně vlezla..ale švagrová to takhle vydržela a je bez břicha. Já sem nakonec zvolila jednodušší cestu a zašla si na liposukci
No mě jo, já sem fakt spokojená že sem na tu liposukci šla. Jinak nevim co bych stim tukem na břichu dělala...
Denyso nad touto klinikou už dlouhou dobu přemýšlím, chci nový prsa... Dělal vám tady plastiku ten Pilka?
@Mašková: Osobně kupuju jedině tyhle džemy, jiné mi chuťově vůbec nevyhovují a tohle mi chutná velice
Říkám si že prvním krokem k tomu jak shodit pár kil je, více se hýbat. Tak si chci pořídit domů nějaký posilovací stroj... běžící pás nebo rotoped si říkám že by bylo ideální... máte doma?
Domi mám běžecký pás z fitham, a sem maximálně spokojená. Dám si sluchátka a běhám si v obýváku i když venku třeba prší a padají kroupy.. já sem fakt spokojená!!!:)
Jenže jak mám v Praze najít někoho kdo se tomu opravdu věnuje a bude to mít ten správný efekt. Nerada bych vyhodila peníze oknem, protože tady ty služby nejsou vůbec levné, že jo.
Přidat nový komentář