Ahoj,
Trittico jsem bral cca 4 roky, plus pres den Wellbutrin. Prvni mesic nebo dva s Tritticem jsem byl druhy den nepouzitelny. Ale nejpozdeji po dvou mesicich se to spravilo. Hlavne po nekolika mesicich s dvema hodinami spanku denne mi konecne Trittico pomohlo spravit spankovy rezim a postupne jsem se zase dostal do formy. Bez spanku se neda bojovat s nicim, ani s depresi, ani s uzkosti, ani s nechuti na sex.. Trittico mi hodne pomohlo. Vliv na sex to nemelo, mozna spis pozitivni. Cetl jsem, ze se dokonce pouziva na lecbu sexualni disfunkce a jako vedelejsi ucinek je tzv. priapismus (bolestive ztoporeni penisu:-)). To me sice nepotkalo, ale po totalnim deficitu spanku se mi zase "vratili" sily a rozhodne mi to pomohlo. Jenom trva cca 8 hodin, nez se odboura. Takze kdyz se v noci vzbudite a mate treba ridit, je to trochu problem. Taky musi porad clovek myslet na to, jestli teda uz ma v posteli vse za sebou a jestli jde spat. Potom, co jsem si vzal Trittico, do pul hodiny jsem byl "v limbu". I kdyz hlavni bonus Trittica je, ze pusobi hlavne v druhe pulce noci, tzn. ze se nebudim. Kdyz to shrnu, tak pro nekoho, kdo ma naruseny spankovy rytmus at uz z jakehokoli duvodu, je Trittico dobra volba. Rozhodne lepsi nez ruzne Neuroly, Lexauriny apod, ktere jsou na rozdil od Trittica silne navykove... Ted uz Trittico beru prilezitostne jednu tretinu jenom, kdyz delsi dobu nemuzu spat napr. kvuli velkymu stresu apod. Clovek se vyspi a ma vice sil na erseni jinych veci... Preju hodne sily a uspechu. M.
Přidat nový komentář