Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Připojuji se k vám co brali trittico.Sama jsem ho užívala na velmi úzkostné stavy a panické ataky. Když se u mě projevila panická ataka po prvé, tak jsme málem volali sanitku, neb jsem si myslela, že umírám, ale manžel hned řekl, že to budou asi nervy. Šílený zážitek na celý život.zkoušela jsem se těmto stavům čelit sama svojí vůlí skoro půl roku a navštěvovala různé léčitele , jen abych nemusela brát léky. Po půl roce jsem byla totálně psychicky na dně, vadilo mi i projít okolo televize, neb jak přeskakoval obraz a zvuk..... Byl ze mě skoro blázen, vystrašený vyjít i z domu. Šla jsem k lékaři, ale najít opravdu dobrého psychiatra byl nadlidský úkol.dostala jsem asi šest druhů postupně antidepresiv, u kterých jsem neměla nějaké velké vedlejší účinky.Celé noci jsem nemohla spát a jediné co mi nakonec opravdu pomohlo bylo právě trittico. Ze začátku mě boleli uši a trochu hlava, ale během měsíce si moje tělo na to zvyklo a bylo vše v pořádku.Brala jsem ho něco přes dva roky a všechno se spravilo. Teď jsem rok bez léků a štastná, že tohle období mám za sebou, jen lituju, že jsem nešla hned a půl roku jsem se snažila sama se uzdravit, neb to bylo nejhorší období v mém životě.Asi po půl roce užívání mě bylo tak krásně, že jsem si užívala každou chvíli svého života

Přidat nový komentář