Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Přenos chlamydie

Přenos chlamydie je dvěma cestami - pohlavní styk nebo kapénková nákaza. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Milan
15x

Muže mi někdo poradit?Mám přítelkyni nejsme spolu dlouho,má tady ty potvurky co asi dokážou pěkně otrávit život,nějak se stim pere už pár let,a zajímalo by mne co sex jak se provozuje jestli uz jenom z ochranou a nebo jestli to jde i bez ní,ona je kouzelná a já nemám v umyslu ji vubec opustit kvuli těmto potvorám, má strach aby sem se nenakazil a mne ochrana prostě mito sní nejde okamžite je stopoření to tam, já děkuji za odpověd

Pepa
9x

nejdřív musí být přeléčená, jinak zásadně s kondomem a žádný orál. Je sice hezke, že jí máš rád ale zbytečně si ničit zdraví není rozumné. Body pro ní za to,že ti o své nemoci včak řekla.

Milan
23x

zdravím chtěl bych se zeptat přítelkyně to má já ne je možný přenos když mě udělá orál? a líbáním se to taky přenáíší? děkuji

Ludek
5x

Chci se zeptat zda je běžný resp.možný přenos - obecně - pohlavních chorob orálním drážděním vzájemně mezi partnery?? Děkuji

Táňa
17x

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se dá chytit chlamídie v bazénu a zda se přenáší obyčejným pohlavním stykem (z článku jsem pochopila, že se přenáší pouze orálním nebo análním sexem). Děkuji.

Milan II.
2x

Dobrý den, měl bych dotaz. Dá se Chlamydia trachomatis poznat krevní zkouškou??? Hlavně mne to zajímá u ženy, popřípadně bych rád věděl při jaké zkoušce se to dá zjistit. Co se vůbec testuje na toto onemocnění. Děkuji za odpověď. M.

Jana
1x

No, já nevím, ale se sexem bych určitě po dobu nemoci a léčení počkala! Sex vám může pomoci nahradit vlastní masturbace. Něco o chlamydii si můžeš přečíst zde: http://chlamydie-chlamidie.cz/chlamydie.html je tam i odkaz na sexshop www.ruzovyslon.cz kde si můžete vybrat nějaké stimulační hračky k vlastní stimulaci a až bude přítelkyně zdravá, tak pak můžete mít hezké vzpomínky na masturbační hraní v době nemoci.

Jana
1x

Dobrý den,ráda bych požádala o radu.Před týdnem mi matka (76 let) sdělila,že jí její lékařka diagnostikovala infekční onemocnění CHLAMYDIE.Dostala léky CLARITHROMICINUM.Víc se o tom nechce bavit.Podle dusivého kašle má toto onemocnění již léta.Všichni,co s ní bydlíme v jedné domácnosti,se bojíme,že nás nakazila a to ještě chodí občas vypomáhat do jedné výdejny jídel.Máme mít strach a nahlásit to svým obvodním doktorům?Jak nejrychleji zjistit,že nejsme nakažení?Předem děkuji.

Jean
2x

divím se, že jí vůbec udělali test, nikde se chlamydie neléčí a nedají vyléčit, podívej se na - chlamydie svinská bakterie, je jich všude plno, záleží na imunitním systému, ve Tvém případě je potřeba se mít na pozoru, vyvolávají všechny nemoci, ne jenom plicní, ale všechny a také tam jsou i ostatní mikroparaziti !

Adél

Dobrý den daji se chlamendie přenést líbáním?

Klára

Dobrý den, můj muz přišel od urologa, kde mu z vyšetření a testu zjistili Chlamydie trachomatis. Byla jsem na gynekologii a já jsem negativní. Můj dotaz je, jakým způsobem se Chlamydie daji chytit? Je možná nákaza například z bazenu nebo veřejného wc? Nebo se tímto druhem Chlamydie dá nakazit je pohlavně. Dekuji za odpověď

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce