Jejky tady Vás zase přibylo.Takže zdravím všechny spolutrpitelky a přeju hodně sil v boji sama ze sebou.Je vidět,že jsme opravdu citlivá stvoření,musíme se naučit být tvrdší,flegmatičtější a hlavně nevidět vše tak černě.Je mi 36 let,mám2,5 letou dcerku,skvělýho manžela.Moje diagnoza je generalizovaná úzkostná porucha,zaměřená hypochondricky,takže strach z nemocí,vyštření,abnormální sledování se, měření si tepu,sledování stolice,strach z infarktu,z mrtvice,za každým píchnutím vidím rakovinu atd. Léčím se pouze citalecem 20 mg denně nyní 7 měsíc,bez psychoterapie.Pracuji sama na sobě,nemoci si nepřipouštím,věnuji se rodině,nesleduju se,tančím Zumbu,pracuji na zařizování domečku a jsem v pohodě.Znatelné zlepšení jsem měla cca.po 4 měsících,potom už úzkosti zmizely úplně,jen mám tak jednou do měsíce ES,t.zn exstrasystolu,velmi nepříjemný pocit,srdeční výboj,nebo tak něco,je to jako projetí el.proudem,člověk s lekne,následuje chvilka úzkosti a strachu ,ale z toho se umím už rychle dostat,neboť vím,že mě to neohrožuje na životě.Ale jinak s títím moc fain,užívám si života a těším se z maličkostí. Ale nemohu říct,že jsem na 100% zdravá,pořád to tam někde v hloubce dříme,ale to je právě o tom,že je to fakt na dlouho,jestli se budu někdy cítit úplně zdravá,zkusím citalec vysadit,ale zatím ještě ne.Ještě dodatek,má to i moje mamka a sestra,takže rodinná záležitost pravděpodobně dědičná,jen doufám že moje malá to nezdědila.Tak snad to někomu pomůže a Jaňulko,drž se !!! Ber ty nemoci s nadhledem,a neboj pořád jsi na úplnym začátku,bude líp,uvidíš,od soboty jedem do Harrachova na hory,tak už jdu psát seznam.Tak zatím ahoj všichni a přeju všem vydržet,bojovat,nevzdávat se a hlavně myslete pozitivně,fakt bude líp !!!
Přidat nový komentář