Jani, to že jsi nevydržela chodit do práce není žádná prohra!!!! Když máš chřipku, tak jsi taky na nemocenské. Deprese je nemoc jako každá jiná ;-) Pokud se opravdu necítíš dobře po těch průjmech, tak zůstaň pár dní doma-to by udělal i člověk, který depreselmi netrpní. Náhodou to, že jsi až do teď do práce chodila obdivuju. V době, kdy u mě deprese proběhly poprvé, jsem nebyla schopná vůbec vstát z postele-natož vyjít z bytu. Jinak takové to brnění po celém těle, mravenčení jsem měla taky-postupně to přešlo. Drž se ;-)
Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Přidat nový komentář