Vynikající přístup pana doktora mi zachránil život. V loňském roce mi umřela maminka, následně také i miminko. Nejprve jsem trpěla depresí, hluboký smutek byl můj život, zcela jsem přestala jíst, poté vynechávala i spánek a noci jsem probděla. Tak to trvalo několik měsíců. Na doporučení své obvodního lékaře jsem, vyhledala právě zmíněného pana doktora každý týden ho začala navštěvovat. Nejprve mne podrobně vyšetřil, stanovil mne plán co na čas kdy a jak činit, kdy odpočívat, kdy mu volat, dal mi možnost s ním hovořit denně prostřednictvím internetu, tak jsem toho využívala. Dále mi stanovil kdy pracovat, či se stravovat, kdy číst a konkrétně jakou četbu a k tomu mi předepsal léky kontkrétně asentru. Upozornil mne na vše i na účinkyale moje tělo to přijalo zceůa ihned ani jsem nepocitovala nic nepříjemného po prášku. Setkávali jsme se mimo to i každý týden v kruhu pacienti a povídali jsme si všichni s panem doktorem bylo to velmi příjemné, najednou jsem zjistila, že nejsem sama, kdo je na dně a skutečně tam bylo mnohé, z neštěstí. Nejprve jsem neměla sílu, ale asi za týden jsem se snažila na čas dodržovat stanovený režim, za další týden při kontrole jsem mu sdělila, co jsem již dodržela a postupně jsem se snažila plnit vše, co mi stanovil, samozřejmě mi přidával a měnil režim. Asi za měsíc, jsem i více jedla postupně jsem toužila vše dodržet a těšila se že mne pochválí. Dnes mám o něco větší chuť do života. Léky mne snížil. Jsem již i zaměstnaná. Těší mne, že tak stará o své pacienty, citlivě svým stálím pacientům z poradny poskytuje možnost víkendový pobytů s léčebním režimem, myslím, že takových doktorů je málo. Zasluhuje veliké dík
Přidat nový komentář