Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Predvčerom som bola u lekára a predpísal mi presne kombináciu týchto liekov - Citalec a Neurol. Už dlhodobejšie pociťujem stavy úzkosti, únavu a mám aj stavy panickej úzkosti pri návšteve napr. supermarketov. Presne, ako som čítala v mnohých príspevkoch v tejto diskusii. Je to veľmi nepríjemné, ale žijem s tým. Pravdepodobne by som tieto pocity mala aj v iných situáciách, napr. hromadná doprava (našťastie mám auto), kino, divadlo, atď. (tým sa vyhýbam a rada by som to zmenila). Rozhodla so sa to riešiť návštevou lekára, ktorý mi predpísal vyššie spomenuté lieky. V momente rozhodnutia situáciu riešiť návštevou lekára som sa cítila fajn. Avšak predtým, ako som začala užívať predpísané lieky som sa rozhodla nájsť si informácie na internete. Narazila som na túto diskusiu. Nestihla som si samozrejme prečítať všetko, ale to, čo som stihla, ma, pravdu povediac, "šoklo". Je naozaj pravda, že po začatí užívania lieku CITALEC sa človek cíti tak mizerne? Ja totiž musím pracovať. Mám dieťa, som samoživiteľka a navyše s obrovskou hypotékou na krku. Nemôžem si dovoliť zostať na PN. Mojím cieľom, prečo som sa rozhodla pre liečbu, bolo získanie energie a chuti do života, a nie dostať sa do stavu ešte väčšej depresie. Mám teraz dilemu, či tie lieky vôbec začať užívať. Mám strach, že to bude ešte horšie. Ďakujem za každý názor.

Přidat nový komentář